Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Sheraton Parco De’Medici

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Sheraton Golf Parco de’ Medici 4* er kun 12 km fra centrum af Rom og alle dens attraktioner og kun få minutter væk fra den internationale lufthavn Fiumicino. Det store resort tilbyder god 4* indkvartering takket være sine 782 gæsteværelser og suiter som er spredt ud over flere bygninger.

Faciliteterne er moderne, og indretningen er enkel, men elegant. På værelserne finder man aircondition, satellit-tv, et rummeligt badeværelse med badekåber og tøfler, minibar og pengeskab, mens nogle opgraderede værelser har en privat terrasse med udsigt over golfbanerne. Resortet har en dejlig udendørs swimmingpool og et veludstyret fitnesscenter samt sauna og en tennisbane.

Hotellets elegante Savoia Restaurant er en højt anset gourmetoplevelse, mens der i klubhuset serveres internationale og regionale retter i et mere afslappet miljø.

Som det forventes af det verdenskendte Sheraton brand, er kvaliteten og komforten på Golf Parco de’ Medici enestående, og kombineret med den fremragende nærhed til det centrale Rom er det med til at forklare, hvorfor dette er en af ​​de mest populære destinationer for en golfferie i Italien.

Golfbaner

Parco de’ Medici Golf Club tilbyder 27 hullers fornøjelig golf fordelt på 3 sløjfer med 9 huller. Championship Course har også været vært for European Ladies Italian Open 3 gange tidligere.

Blue Course: Dette er den mest udfordrende af de tre sløjfer på resortet, og med 2.969 meter er den også den længste. Der er en række søer, som bestemt forskønner landskabet, men som også giver farlige forhindringer. Når du går op ad den lukkende fairway, vil du måske bemærke resterne af en gammel romersk bosættelse.

White Course: The White Course på 2.795 meter kan også prale af en imponerende historisk anekdote; layoutet dækker et område, der var pave Leo X’s foretrukne jagtområde i det 15. århundrede. Hvad angår banen i dag, kan de mange vandhazarder alvorligt udfordre scorekortet.

Red Course: Dette er den korteste af de tre sløjfer og måler beskedne 2.565 meter, men måske den mest interessante af sløjferne. Som på Blue og White sløjferne, konsulterede det italienske design team den amerikanske arkitekt legende Peter Fazio og har skabt en fantastisk lille bane, der vil udfordre golfspillere til at bruge alle sine værktøjer.

Sheraton Parco De’Medici Address:

Via Salvatore Rebecchini 39,
00148 Roma RM
Italien

Titel

Go to Top