Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel

Tenuta Le Tre Virtu

Pakken inkluderer morgenmad og golf på Poggio dei Medici.

For andre kombinationer kontakt os

Tenuta Le Tre Virtu resortet er beliggende i udkanten af ​​en Mugello dalen, mellem de bølgende bakker i det nordlige Toscana, kun 30 minutter nord for Firenze. Hotellet er ejet af Valentina og Christian, som startede med ønsket om at bo omgivet af landskabet og væk fra byens kaos. Efter at have ledt i lang tid fandt de i 2010 endelig deres paradis i en lille forladt landsby, som kan dateres tilbage til 1700’erne.

En eksklusiv lobby og fællesarealer, masser af panorama udsigter, en privat park, hvor du kan slappe af og være ét med naturen. Tenuta Le Tre Virtù har 7 forskellige junior suiter og suiter fra 19 til 42 kvm, alle med smuk udsigt over landskabet. Hver og en med sit eget særskilte farvetema, rustikke bondegårds arkitektur samt elegante smedede møbler.

Virtuoso Gourmet er hotellets Michelin restaurant, hvor kokken Antonello Sardi serverer sin personlige fortolkning af det klassiske toscanske køkken med kun lokale ingredienser, hvoraf nogle dyrkes i ejendommens egen organiske køkkenhave med sæsonbetonede produkter. Det var middagen – de andre måltider er naturligvis også i topklasse, lige fra den solide morgenmad til den mere afslappede Virtuosino Bistrot og udsigten til smagsprøver i ejerens vinkælder.

Golfbaner

Poggio dei Medici banen er kun 15 min. kørsel fra hotellet. Banen åbnede i 1992 med 18 huller, par 73 og er en mesterskabsbane på 6.468 meter som er regnet for en af ​​de fineste i Italien. Designet af arkitekten Alvise Rossi Fioravanti samt golf spilleren Baldovino Dassù og bygget til USGA standarder. Poggio dei Medici blev straks anerkendt som “Den bedste nye golfbane” i Italien. Poggio dei Medici Golf Club har været vært for 1 Alpes Tour og 3 European Challenge Tour. Golfbanen, der ligger i Mugello-dalen, beskyttet af Apennines, tilbyder 5 forskellige tees for spil på alle niveauer. Komplekset inkluderer en driving range komplet med pitching and puttegreens, bunkers, PGA instruktør tilgængelig til private eller holdundervisning. Banen er åbent hele året rundt, syv dage om ugen. Poggio dei Medici Golf Club blev også tildelt titlen som Italiens bedste bane i 2016, 2017 og 2018 af World Golf Awards

Tenuta Le Tre Virtu Address:

Località Lucigliano 13,
50037 Scarperia e San Piero – Firence
Italien

Titel

Go to Top