Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

La Bagnaia Golf & Spa Resort

Alle pakker inkluderer morgenbuffet, fri golf på golf dagene og ophold på Borgo Bagnaia.

Velkommen til La Bagnaia Golf & Spa Resort, beliggende i det charmerende rullende landskab i Toscana. Resortet har bevaret sin historie og karakter fra middelalderen på tværs af moderne boliger, et wellness-spa og en verdensklasse golfbane. Fra hotellet har man på en klar dag en fantastisk udsigt til Siennas tårne og bymidten, og der er ikke langt til San Gimignano, Montalcino, Monteriggioni Chiusdino, Murlo og populære museer, vinmarker og arkitektur – herunder San Galgano Abbey, der er hjemsted for historien “sværdet i klippen”.

Værelserne og suiterne på La Bagnaia Resort spænder over forskellige bygninger, og der er ikke to ens værelser. Indkvarteringen er spredt på to forskellige landsbyer, Borgo Bagnaia & Borgo Filetta, den ene på selve resortet, og den anden nær Buddha Spa – 1 km væk. Nyd et 40-tommer HDTV, hyggelig morgenkåbe og tøfler, aircondition og gratis WiFi. Deluxe og superior værelserne tilbyder mere plads, og suiterne har desuden en opholdsstue med sofa.

Golfbaner

Royal Golf La Bagnaia tilbyder golfspillere en fantastisk 18-hullers bane, spredt ud over 130 hektar i et bølgende landskab. Den imponerende bane er designet af den verdensberømte golfarkitekt Robert Trent Jones Jr., der formåede at blande dette storslåede layout med de naturlige karakteristika i de omkringliggende områder med stor success.

La Bagnaia Golf & Spa Resort Address:

SS223 Km 56,
53016 Siena – SI
Italien

Titel

Go to Top