Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa ligger mellem bjerget Etna, Nebrodi Park og Alcantara, og bare lokationen gør dette feriested meget unikt. Ydermere er resortet med sine omfattende faciliteter og smukke golfbane kendt som et af landets allerbedste golfresorts.Der er 98 værelser og suiter opdelt i suiter med udsigt, junior suiter med mezzanin, deluxe værelser og klassiske værelser, som alle tilbyder moderne, elegant æstetik og komfort.

På stedets restaurant, The Il Picciolo Restaurant, kan gæsterne nyde smagen af Siciliens. Retterne er typiske for det ægte Sicilien og byder på lokale retter og et omfattende vinkort i sofistikerede og stilfulde omgivelser. Desuden kan besøgende gøre fuld brug af de andre restauranter og barer, som La Ghlandala, Il Pameto i klubhuset og loungebaren (Birdie Bar).

Der tilbydes også et spa område med sauna, hammam, vandparadis, spabad, vandterapi, afslapningsområde, fitness, indendørs og udendørs swimmingpools, og nogle helt betagende cykelruter, som vi varmt vil anbefale.

Golfbaner

Il Picciolo Golf Club åbnede i 1989 og som den første 18 hullers golfbane på øen, byder banen på et fantastisk udvalg af huller, der er designet af arkitekten Luigi Rota Caremoli. Beliggende blandt ældgamle egetræer, tårnhøje hasseltræer og romantiske vinmarker, tilbyder banen en fredelig, men alligevel prøvende eftermiddag.

Banen måler 5.869 meter fra de bagerste teesteder, så banen er lang nok til at teste også de bedre spillere, mens den ikke efterlader begynderen overvældet af udfordringen. Banen har også en fin tradition efter at have været vært for både Sicilian Ladies Italian Open og Sicilian Senior Open, og med et klubhus, der ligger 650 meter over havets overflade, kan udsigten over det omkringliggende landskab nydes, mens du fortæller om din runde over en velfortjent drink.

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa Address:

SS120 KM 200,
95012 Castiglione di Sicilia CT
Italien

Titel

Go to Top