Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Verdura Golf & Spa Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Verdura Golf og Spa Resort 5* ligger på den Sicilianske halvø i det sydlige Italien. Hotellet er 5 stjernet og bygget til de ypperste specifikationer. Hvert af de 203 designede værelser og suiter tilbyder uhindret udsigt over det smukke Middelhav. Der tilbydes en række forskellige værelser fra elegante Deluxe værelser til den overdådige Præsident Suite, så der er lidt for enhver golfspillers smag.

Verdura er et paradis for golfspillere, der ønsker at nyde den episke Middelhavs sol med Siciliens charmerende kystlinje, som baggrund. Som Sir Rocco Forte’s første golfresort, har Verdura Golf Resort and Spa sat sin bod blandt de allerbedste tilbud på golfere. Indkvarteringen er forbilledet for 5-stjernet luksus med fortryllende havudsigter og stranden kun få meter væk.

Selvom golf ofte er i spidsen for alle, der besøger Verdura, kan de, der ønsker en afslappende pause, nyde et væld af aktiviteter væk fra de fantastiske golfbaner. Selve spaområdet er et af de største og mest omfattende i Europa med 11 behandlingsrum, samt udendørs behandlingsrum, hvor gæsterne kan nyde en række behandlinger med lokale råvarer fra øen.

Golfbaner

Test dit sving og dine færdigheder på en fantastiske golfbane, designet af det anerkendte internationale firma, Kyle Phillips. Berømt for baner som Kingsbarns Golf Links i Skotland, har Phillips lavet en 18-hullers mesterskabsbane og en 9-hullers par-3 bane i det fantastiske kystlandskab ved Verdura.

Vores baner byder på udfordringer og en utrolig kulisse, hvor Middelhavet er synlig fra næsten alle huller. Banen og anlægget tilbyder noget for enhver golfspiller, uanset om du vil lære af en PGA-professionel, polere dine færdigheder i det korte eller lange spil eller bare tilbringe en spektakulær eftermiddag på golfbanen.

Verdura Golf & Spa Resort Address:

S.S. 115, Km 131,
92019 Sciacca AG
Italien

Titel

Go to Top