Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa ligger i det smukke landskab i det sydlige Sicilien, kun 20 minutter fra Syracuse og den fantastiske kystlinje. Resortet er hjemsted for I Monasteri Golf Club, et enestående bane layout, der flyder ubesværet over middelhavslandskabet. Banen snor sig gennem plantager med appelsin- og citrontræer og skaber en fantastisk stemning til for runde golf.

Hotellet har 102 værelser, lige fra klassiske til suiter. Hvert værelse er udstyret med aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler og nogle toiletartikler på badeværelset. På opgraderede værelser kan man også nyde terrasser med fantastisk udsigt over landskabet. Der er også haver med en bred vifte af træer og planter, som alle kan findes i området.

På stedet er der tre barer, der kan prale af et fantastisk udvalg af vine og to restauranter, som specialiserer sig i lokalt producerede sicilianske retter. En af restauranterne har udsigt til den velholdte golfbane, hvor du kan nyde morgenmad, frokost eller aftensmad. I sommermånederne åbner resortet en gårdhave med et springvand, der har udsigt over det 18. hul, som er vært for levende musik og begivenheder. Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved dette er de gamle træer, der stadig findes, og som kan dateres århundreder tilbage.

Desuden findes et vidunderligt wellness center, der er fuldt udstyret med et spabad, tyrkiske bade, massage værelser og sauna. Der er også en udendørs pool, som kan benyttes af alle gæster, der bor på hotellet.

Golfbaner

Banen består af 18 huller, par 71 på 6.520 metr og er oprindeligt designet af David Mezzacane og Vincenzo Mazzacane. I klubhuset er der en fuldt udstyret proshop, omklædningsrum, udendørs pool og bar samt en række træningsfaciliteter, herunder en driving range og putting greens.

Denne bane, der passer til alle niveauer af golfspillere, er designet med ideen om at fordybe dig helt i omgivelserne. Banen er blevet integreret i de oprindelige omgivelser, med pære- og oliventræer langs fairways, hvilket er mest bemærkelsesværdigt på det sjette hul.

Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa Address:

Traversa Monasteri di Sotto, 3,
96100 Siracusa SR
Italien

Titel

Go to Top