Om os

Her finder du de bedste og billigste flyv-selv golfophold i Spanien, Italien, Portugal, , Storbritannien, Bulgarien og Tyrkiet, samt korte weekendophold i Tyskland og Tjekkiet.

Gennem vores kontor samt lokale kontakter kan vi hjælpe dig igennem hele processen, lige fra at indhente et tilbud til at få anbefalet en god restaurant, vinsmagning eller seværdigheder på destinationen.

Vi arrangerer ikke fly eller leje af bil og har derfor heller ingen fortjeneste herved. Dog vejleder vi gerne hvis du skal have lidt hjælp til at finde den bedste flyrejse eller ikke er helt sikkert på hvordan du skal forholde dig til f.eks biludlejningskontrakten eller forsikringen.

Idag opererer de fleste lavpris flyselskaber som f.eks. Norwegian, Ryan Air, Vueling og Air Berlin fra København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamburg til mange destinationer i Spanien, Italien og Portugal. Samtidig findes der også et utal af biludlejningsfirmaer i de forskellige lufthavne som typisk lejer ud fra under 100 kr dagligt.

Vi har stort set besøgt alle vore samarbejdspartnere og spillet alle banerne og føler derfor at vi kan give dig en rigtig god vejledning.

“Her kan du læse mere om de golfophold som nogle af vore kunder har haft.”

KUNDE ANMELDELSER