Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Castelfalfi

Alle pakker inkluderer amerikansk morgenbuffet.

Castelfalfi tilbyder luksuriøse indkvartering muligheder. Il Castelfalfi er et 5-stjernet hotel, hvor gæsterne kan forvente en eksklusiv oplevelse. De 146 værelser inkluderer Wi-Fi, et 43-tommers tv, aircondition og en minibar, Il Castelfalfi blev åbnet i marts 2017 og blev bygget med en moderne tilgang til bæredygtighed ved brug af traditionelle materialer og stor opmærksomhed på energibesparelser. Den charmerende bygning La Tabaccaia er en del af en gammel tobaksfabrik med 31 moderne og komfortable værelser.

Castelfalfi tilbyder gæsterne et udvalg af 3 restauranter og 2 barer. Der tilbydes en lang række af valgmuligheder for mad og drikke.

Golfbaner

Castelfalfi Golf Club kan tilbyde The Mountain Course og Lake Course designet af Rainer Preissmann og Wilfried Moroder. Banen er beliggende i et utrolig smukt og varieret landskab.

The Mountain Course (18 huller, Par 72, 6.351 meter), er en udfordrende bane, der passer til alle golfspillere og meget værdsat af lavhandicappere. Det naturlige landskab har en stærk indflydelse på layoutet hvor hver fairway får sin egen individuelle karakter. Banen åbnede I august 2010 og er resultatet af et detaljeret re-design

Lake Course (9 huller, Par 37, 3.171 meter) er en fascinerende bane, også egnet til nybegyndere. Banen blev indviet i november 2011 og bølger sig rundt Toscanske landskab og slutter ved klubhuset.

Castelfalfi Address:

Localitá Castelfalfi,
50050 Montaione – FI
Italien

Titel

Go to Top