Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

Terre dei Consoli Golf Club & Resort

Alle pakker inkluderer ikke morgenmad.

Terre dei Consoli resortet er et boligkompleks bestående af lejligheder og villaer, samt en 18 hullers championship golfbane og en 9 hullers bane. Resortet er beliggende i Monterosi dalen lidt nord for Rom og køreturen ind til Rom er på cirka 30 kilometer. Hele komplekset er designet i henhold til de mest moderne standarder med respekt for den omkringliggende natur.

I den nærmeste fremtid vil man også kunne tilbyde et luksushotel samt et wellness center. Projektet er målrettet til det italienske, europæiske og amerikanske marked, hvor man vil vil bo tæt på en international golfbane og kun få kilometer fra den evige by Rom.

Resortet kan tilbyde lejligheder til 4 personer med 2 sove/badeværelser, samt fuldt udstyret køkken og stue med pejs, gratis parkering, aircondition og wifi.

Herudover kan leje villaer med plads til op 7 personer, samt fuldt udstyret køkken og stue med pejs, vaskemaskine, egen private garage til 2 biler, aircondition og wifi.

Golfbaner

Terre dei Consoli er en 18-hullers mesterskabsbane Par 72 på 6.885 meter. Designet af den verdenskendte Robert Trent Jr. og tidligere vært 2 gange for European Challenge Tour.

Banen fletter sig naturligt sammen med de omkringliggende landskaber og er perfekt integreret blandt de grønne dale. En god kombination af svære tekniske egenskaber og passende længder der fascinerer alle golfere. Signaturhullet er nummer 9, et par 3 hul med en ø green på 131 meter fra hvid tee

Desuden findes der også en 9 hullers bane, hvor også nybegyndere er velkommen.

Mandagen er golfkubben lukket.

GRUPPE TILBUD

  • 7 overnatninger og 6 runder golf 3.430 kr.
  • Lejlighed med 2 sove- og badeværelser
  • Golf på Terre dei Consoli
  • Inkl. trolley og gratis range bolde
  • Priser pr. person ved 4 personer i lejlighed
  • Gældende for ophold i perioder 1/9 – 31/10 2024

Terre dei Consoli Golf Club & Resort Address:

Via Terre dei Consoli 1
01030 Monterosi VT
Italien

Titel

Go to Top