Pris:

DKK3,530.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Special tilbud

Hotel ★★★★

Hotel Dña Monse Spa & Golf

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 4 overnatninger og 3 runder golf til 3.530 Kr
  • Golf : 2 x Vistabella og 1 x Las Ramblas
  • Morgenbuffet
  • 1 adgang til Spa området
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
  • Gældende for ophold i perioden 1/9 – 31/10 2024

Hotel Dña Monse Spa & Golf 4* ligger i boligområdet Los Balcones, 3 minutters kørsel fra Torrevieja centrum og stranden. Hotellet ligger 40 min. Kørsel fra Alicante lufthavn. Der tilbyder et fitnesscenter, spa og en fantastisk udsigt over Torrevieja lagunen fra tagterrassen hvor du finder deres pool og bar.

Moderne værelser med aircondition, gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv, værdiboks og minibar. Der er eget badeværelse med hårtørrer, og nogle har spabad. Nogle værelser har udsigt over lagunen. Hotellets spa omfatter sauna og tyrkisk bad. Der tilbydes massage, og der er en skønhedssalon.

På hotellets á la carte restaurant El Cucharón serveres traditionelle retter. Der kan også tilbydes roomservice, og du kan nyde en drink på terrassen, som er åben hele året rundt. Receptionen er døgnåben og gratis parkering foran hotellet.

Golfbaner

Vistabella: (15 min. kørsel) Designet af Manuel Piñero, tidligere European Tour-spiller Golf og World Cup, Dunhill Golf Cup og Ryder Cup repræsentant for Spanien ved adskillige lejligheder, har formået at designe en virkelig interessant bane, konstrueret på en sådan måde, at både de mest krævende professionelle og amatører kan nyde i lige foranstaltninger.

Las Ramblas: (20 min. kørsel) Banen åbnede i 1991 og er designet af Pepe Gancedo, som mesterligt viste, hvordan man kunne anlægge en golfbane, hvor andre ikke troede det var muligt. Golfbanen er integreret i et smukt landskab af middelhavs fyrretræer og naturlige kløfter. Omgivelser fascinerer mange spillere og for de fleste er det en udfordring første gang man spiller den. Greens på Golf Las Ramblas er brede og generøse, hurtige og kuperede.

Hotel Dña Monse Spa & Golf Address:

Urb. Los Balcones, C. Raúl Ferrández Giménez, 75,
03186 Torrevieja, Alicante
Spanien

Titel

Go to Top