Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Sueno Hotels Golf Belek

Alle pakker inkluderer All-inclusive og transfer (ikke fly)

Sueno Hotel Golf Belek 5* kan tilbyde 147 værelser som er veludstyret med luksuriøse badeværelser, aircondition, telefon, plasma-tv med satellitkanaler, trådløs internetadgang, pengeskab, minibar, hårtørrer og privat balkon.

Hotellet fanger essensen af ​​Belek, hvor golfspillere ikke kun finder med et fint udvalg af mesterskabs golfbaner, men også oplever en verden af luksus. Man har overvejet alle mulighederne på det luksuriøse Sueno Golf Hotel, som er blandt de fineste af Beleks fantastiske golf resorts.

Gæster på udkig efter et golfophold med spa afslapning, kan finde Hamman terapi og massage blandt specialiteterne i spacenteret, mens hotellet også tilbyder et veludstyret fitnessområde, swimmingpools, tennisbaner og fodboldbaner. Chef’s Restaurant og Albatros Dining Room er blandt de fantastiske kulinariske muligheder på Sueno Hotel.

Golfbaner

Pines Course betragtes som hovedattraktionen i Sueno komplekset og banen måler over 6.400 meter fra de bageste tees. Designeren har indarbejdet mange af de typiske links egenskaber, hvilket giver Pines en fantastisk unik karakter.

Udover at være et virkelig smukt design, så findes der på Pines en del vandharzarder samt bunkers, så det kan være en hård test for selv lav handicapperer og banen betragtes som et af ​​de fineste layouts i Belek.

Dunes Course er Suenos anden bane, som er velegnet til golfspillere på alle niveauer. Banen er stadig mere end 5.943 meter og slet ikke nogen let opgave. Enorme bunkere og udformet som en linksbane karakteristisk for banen, men det er Dunes afsluttende hul 18, som man husker med den afsluttende ø green.

Sueno Hotels Golf Belek Address:

Turizm Cd.,
07525 Serik/Antalya – Tyrkiet

Titel

Go to Top