Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Kaya Palazzo Golf Resort

Alle pakker inkluderer All-inclusive og transfer (ikke fly)

Der er i alt 641 værelser på Kaya Palazzo Golf Resort 5* (493 i hovedbygningen, 140 i haven og 8 villaer). Alle er komfortable og rummelige samt veludstyrede med: badekåbe & hjemmesko, hårtørrer, telefon, supplerende Wi-Fi, central klimaanlæg og opvarmning, minibar, faciliteter til at lave te og kaffe, satellit-tv og en elektronisk indgang -sikkerhedsboks.

Ud over buffetrestauranten, der serverer et fremragende udvalg af internationale retter, kan hotellet også tilbyde en række gode a la carte restauranter, der spænder fra libanesisk, mellemøstlig, middelhavs, italiensk og tyrkisk samt steakhouse. Alle ligger fantastisk med fantastisk havudsigt. Der er også et antal barer og lette snacks restauranter, der serverer både tyrkiske og internationale retter, roomservice 24 timer i døgnet og en børnerestaurant.

Kaya Palazzo Golf Resort er i stand til at præsentere sine gæster for et af de mest stilfulde spa- og wellnesscenter i hele Tyrkiet. Her tilbydes et stort udvalg af både behandlinger og faciliteterne dækker et areal på 3.500 m2. Designet omkring det historiske osmanniske tema og kombineret med tyrkiske, finske og russiske karakteristika.

Hotellet er også perfekt til dem, der ønsker at holde sig i form, med en omfattende Fitness Club designet specielt dem af sportslig karakter. Der er også tennisbaner og fodboldbaner.

Golfbaner

Kaya Palazzo er en speciel ny tilføjelse til golf landskabet i Belek, hvor de fænomenale indfødte fyrreskove sætter scenen for en majestætisk mesterskabsbane, der ser ud til at etablere sig som en af ​​de fineste i Tyrkiets golfhovedstad.

Omkring 750.000 kvadratmeter spektakulær fyrreskov er baggrunden for Kaya Palazzo, som er blandt de seneste baner, som er anlagt i Belek. Master PGA Professional David Jones satte sig for at skabe en bane, der ikke er ekstremt lang som mange af de seneste internationale baner, men som stadig er en stærk udfordring for enhver spiller.

Fra de bagest tees er Kaya Palazzo mindre end 5.781 meter lang (par 71), men det fantasifulde design sikrer, at besøgende står over for krævende, men smukke huller som helt sikkert ender som højdepunkter for manges golfferie.

Kaya Palazzo Golf Resort Address:

Kadriye, Üçkum Tepesi Mevki,
07506 Serik/Antalya – Tyrkiet

Titel

Go to Top