Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Kaya Belek

Alle pakker inkluderer All-inclusive og transfer (ikke fly)

Der er noget for enhver smag på Kaya Belek Hotel 5*, uanset hvor ung eller gammel man er. Hvis du har brug for at sprede dine vinger, er der masser at se og nyde i Belek med sine lange smukke strande foret med luksus hoteller og golfbaner. Resortets egen bane Kaya Palazzo ligger tæt på, og mindre end en kilometer fra hotellet ligger Kadriye, hvor der er masser af butikker, restauranter, barer og natklubber. Belek centrum ligger kun tre 5 km væk, og imponerende arkæologiske steder som Aspendos og Perge samt Kursunlu vandfaldet ligger også i regionen.

Spaområdet er førsteklasses med forskellige behandlinger, massage, jacuzzi, skønhedssalon, frisør, sauna og tyrkisk bad (gratis) og fitnesscenter (gratis). Hotellet har også en skønhedssalon, et diskotek, butikker og gratis WIFI internetforbindelse – og du vil sent glemme det fremragende og udsøgte udvalg af restauranter, fra italiensk til international og asiatisk.

Golfbaner

Kaya Palazzo er en speciel ny tilføjelse til golf landskabet i Belek, hvor de fænomenale indfødte fyrreskove sætter scenen for en majestætisk mesterskabsbane, der ser ud til at etablere sig som en af ​​de fineste i Tyrkiets golfhovedstad.

Omkring 750.000 kvadratmeter spektakulær fyrreskov er baggrunden for Kaya Palazzo, som er blandt de seneste baner, som er anlagt i Belek. Master PGA Professional David Jones satte sig for at skabe en bane, der ikke er ekstremt lang som mange af de seneste internationale baner, men som stadig er en stærk udfordring for enhver spiller.

Fra de bagest tees er Kaya Palazzo mindre end 5.781 meter lang (par 71), men det fantasifulde design sikrer, at besøgende står over for krævende, men smukke huller som helt sikkert ender som højdepunkter for manges golfferie.

Kaya Belek Resort Address:

Belek Mahallesi Üçkum Tepesi,
07525 Serik/Antalya – Tyrkiet

Titel

Go to Top