Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Alle pakker inkluderer All-inclusive og transfer (ikke fly)

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5* er centralt beliggende med let adgang til Faldo Course på Cornelia Golf Club, samt nogle af de mest attraktive baner i området. Resortet kan tilbyde hele 571 værelser, hvoraf størstedelen er standardværelser, samt en række executive-, familie- og værelser med have, plus en række forskellige suiter og villaer og huse

Hvert værelse er elegant og komfortabelt dekoreret og giver det perfekte sted at hvile efter en dag på golfbanen. På værelserne finder man som minimum aircondition, pengeskab, fladskærms-tv med satellitkanaler, telefon, internetadgang og minibar.

Cornelia Diamond har fremragende spisemuligheder med i alt 8 restauranter, hvoraf 6 af dem serverer à la carte og med halvdelen åben i vintersæsonen. Der er middelhavsmad kombineret med en fantastisk pooludsigt på f.eks The Sapore, et autentisk tyrkisk køkken på Sumach elle smagen fra Fjernøsten på Tai Pen. Den fantastiske Diamond restaurant serverer de fineste internationale retter, Fish & Love tilbyder smag fra havet med en fascinerende udsigt, mens spisning på Forest Pub tager dig med på en kulinarisk rejse til Latin- og Nordamerika. I alt 11 barer sørger for forfriskningerne, hvoraf 8 er åbne i vintersæsonen, hver med deres eget specielle islæt.

Det enorme Crassula Spa Center er fordelt på to etager og mellem tre forskellige områder, hvor gæsterne kan vælge mellem et væld af skønhedsbehandlinger; Tyrkiske bade, massage, russiske dampbade og fantastiske massage er blandt favoritterne.

Golfbaner

Cornelia Faldo Course er et 27-hullers anlæg, der har høstet stor ros i sin korte eksistens siden det åbnede i 2006. Faldos skabelse er en seriøs test, især hvis den tackles fra de bageste tees, da den måler tæt på 6.400 meter.

Banen er skåret igennem en fantastisk fyrreskov med nogle dramatiske klitter, der løber gennem midten af banen. Vinderen af 6 majors var meget tilfreds med at starte fra bunden med sit projekt og med den sandholdige jord. Banen har siden, haft stor indflydelse på at Cornelia De Luxe og Diamond i dag, er et af de foretrukne golf resorts i Belek området.

Leadbetter Golf Academy drives med grund i de samme vejledende principper, som swingguruen har instruere blandt andre Ernie Els, Nick Price og Greg Norman.

Cornelia Golf Club ligger kun fem minutter fra Cornelia Diamond Golf Resort & Spa med en gratis transportservice.

Cornelia Diamond Golf Resort Address:

İskele Mevkii,Turizm Cd. No: 2/A
07506 Serik/Antalya – Tyrkiet

Titel

Go to Top