Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Sueno Hotels Deluxe Belek

Alle pakker inkluderer All-inclusive og transfer (ikke fly)

Sueno Deluxe Hotel 5* er Beleks nyeste golf resort , som åbnede i april 2015. Dette 5 stjernede all-inclusive feriested ligger lige ved strandpromenaden med direkte adgang til stranden og kun få sekunder væk fra søsterhotellet, Sueno Golf Hotel, hvor deres to fantastiske golfbaner findes.

Her findes mange forskellige værelsestyper, hvoraf 80% er med fantastisk havudsigt, samtidig med et luksuriøsitet i enhver forstand. Værelserne er fyldt med moderne bekvemmeligheder, der inkluderer LCD-tv, gratis Wifi og en fuldt udstyret minibar.

Der findes naturligvis et fremragende udvalg af mad og drikke. Hoved restauranten serverer buffet har en indendørs kapacitet på 700 personer og en udendørs kapacitet på 400 personer og serverer et stort udvalg af mad fra hele verden. Sueno Hotel Deluxe Belek5* kan også tilbyde hele 6 A la carte restauranter, som serverer italiensk, mexicansk, tyrkisk, asiatisk, fisk og barbecue og disse er åben året rundt. Sueno Square er også åben i hele sommerperioden, hvor gæsterne kan nyde mad fra op til 16 forskellige stationer; med konditori, en frugtstand, rødt kød, fjerkræ, salater, snacks, pizza, wienerbrød og is blandt valgene. En række barer er også tilgængelige, herunder lounge baren, pool baren, pier baren, samt natklub / diskotek baren.

Hotellet kan også tilbyde masser fritidsaktiviteter samt udendørs og indendørs swimmingpools, amfiteatre, vandparker til voksne og børn samt den luksuriøse spa, der inkluderer sauna, at høloft, tyrkiske bade og meget mere.

Med den gratis shuttle, der kører fra receptionen på hotellet til golfbanens pro shop, dækker Sueno Hotels Deluxe Belek alle dine behov på din golfferie til Belek.

Golfbaner

Pines Course betragtes som hovedattraktionen i Sueno komplekset og banen måler over 6.400 meter fra de bageste tees. Designeren har indarbejdet mange af de typiske links egenskaber, hvilket giver Pines en fantastisk unik karakter.

Udover at være et virkelig smukt design, så findes der på Pines en del vandhazarder samt bunkers, så det kan være en hård test for selv lav handicapperer og banen betragtes som et af ​​de fineste layouts i Belek.

Dunes Course er Suenos anden bane, som er velegnet til golfspillere på alle niveauer. Banen er stadig mere end 5.943 meter og slet ikke nogen let opgave. Enorme bunkere og udformet som en linksbane karakteristisk for banen, men det er Dunes afsluttende hul 18, som man husker med den afsluttende ø green.

Sueno Hotels Deluxe Belek Address:

Belek,
07506 Serik/Antalya – Tyrkiet

Titel

Go to Top