Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Cornelia De Luxe Resort

Alle pakker inkluderer All-inclusive og transfer (ikke fly)

Cornelia De Luxe Resort 5* blev officielt åbnet i 2006 og blev modtaget som en velkommen high-end 5 stjernet resort på den populære Belek destination. Selve hotellet har i alt 381 værelser og suiter, hvoraf de fleste har havudsigt. Cornelia ligger lige ved strandpromenaden og tilbyder direkte adgang til stranden og tilbyder sine gæster en luksus all-inclusive service.

På værelserne findes pengeskab, central klimaanlæg, telefon, luksuriøst badeværelse, internetforbindelse, satellit-tv og et stereoanlæg til musik, mens indretningen og møblerne er moderne og elegant.

Det storslåede hotel er bygget op omkring de fem dejlige udendørs pools, som er det perfekte sted at slappe af og nyde solen. Resortet tilbyder en endeløs liste over sportsgrene og aktiviteter, herunder tennis, volleyball, fodbold, basketball, klatring, bowling samt fantastiske vandsportsaktiviteter som windsurfing, sejlads, jetski, parasailing og bananbåd. Fitnesscentret er udstyret med den nyeste træningsteknologi og spacenteret har et fantastisk udvalg af skønheds- og wellness behandlinger samt et tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og dampbad.

På Cornelia Resortet findes der 7 forskellige restauranter, inklusive à la carte spisning på Florian, Tai Pen, Hedera, Sofa og Nazar samt 8 forskellige barer at vælge imellem. Til dem ikke fik nok motion på banen, så findes der også Deluxe Disco.

Golfbaner

Cornelia Faldo Course er et 27-hullers anlæg, der har høstet stor ros i sin korte eksistens siden det åbnede i 2006. Faldos skabelse er en seriøs test, især hvis den tackles fra de bageste tees, da den måler tæt på 6.400 meter.

Banen er skåret igennem en fantastisk fyrreskov med nogle dramatiske klitter, der løber gennem midten af banen. Vinderen af 6 majors var meget tilfreds med at starte fra bunden med sit projekt og med den sandholdige jord. Banen har siden, haft stor indflydelse på at Cornelia De Luxe og Diamond i dag, er et af de foretrukne golf resorts i Belek området.

Leadbetter Golf Academy drives med grund i de samme vejledende principper, som swingguruen har instruere blandt andre Ernie Els, Nick Price og Greg Norman.

Cornelia Golf Club ligger kun fem minutter fra Cornelia De Luxe Resort med en gratis transportservice.

Cornelia De Luxe Golf Resort Address:

Belek İleribaşı Mevkii,
07506 Antalya – Tyrkiet

Titel

Go to Top