Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Sirene Belek

Alle pakker inkluderer All-inclusive og transfer (ikke fly)

Sirene Belek Hotel 5* har Middelhavet som baggrund og derfor er det ikke overraskende, at balkonerne på de 250 værelser giver gæsterne nogle vidunderlige panorama udsigter. Der er desuden 209 junior suiter til rådighed, Palace Duplex, hvor op til fire personer kan sove, eller Pasha Suite, hvor helt op til 8 personer kan sove. Alle værelser er velindrettede med stor opmærksomhed på alle detaljer, så du kan koncentrere dig om dit golfspil.

Når det kommer til mad og drikke, er du forkælet, når du besøger Sirene Belek Hotel. Med seks forskellige restauranter at vælge imellem kan du nyde lokale eller internationale retter. Restauranterne er rummelige, men opvartningen fra det opmærksomme personale gør det mere intimt. Du bliver ikke sulten her. Når middagen er slut, hvis du har lyst til en drink før sengetid, eller hvis du bare har lyst til at fejre en god runde, så er der 7 forskellige barer.

Hvis du har overdrevet fejringen, eller hvis du bare har brug for en dag til at slappe af og nyde solen, så er stranden lige udenfor. Spaen er også et besøg værd for at få en massage eller en anden måske en anden af de mange behandlinger som tilbydes. Du bør selvfølgelig også opleve et ægte tyrkisk bad i spaen.

Health club har alt hvad du behøver for at holde dig på toppen af ​​din fitness, mens du er på ferie, og swimmingpools kan bruges til træning. De har både 50m og 25m pools til dem, der ønsker at svømme, samt mere afslappede pools til dem, der bare ønsker en afslappende dukkert.

Golfbaner

PGA Sultan er en parkbane og er en absolut fornøjelse at spille, da den bugter sig rundt om de mange søer og træer, der ligger langs banen. Banen er frodig og let bølgende, hvilket syner godt for øjet, når du spiller denne udfordrende bane. Fra det første til det sidste slag vil denne bane teste dine færdigheder, uanset hvor god du synes du er.

Denne bane er designet med lav handicappede i tankerne og ofte skal man vurdere om det er risikoen værd at tage chancen. Der er så mange gode huller på denne bane, men det afsluttende hul er måske det det bedste. Et par 4 hul på 405 meter, hvor der er smalt fra tee stedet til landingsområdet som ligger mellem to vandhazarder. Samtidig har man udsigten til Taurus bjergene som skaber en fantastisk atmosfære.

Justin Rose vandt her i 2012 ved at slå Lee Westwood i finalen og Tiger Woods i semi. Bare nyd at spille banen, der spilles af nogle af de bedste golfspillere, og se hvordan dit spil kan sammenlignes med deres.

Pasha Course er en lidt lettere bane end PGA Sultan, men bestemt ikke let og en, hvor du stadig bliver testet. De høje træer er typiske for denne bane og man får virkelig en fredelig fornemmelse når man går på banen, noget som nydes af de mange golfspillere.

Pasha banen kræver klog og tålmodig golf, men med lidt plads end Sultanen med de bredere fairways og mere generøse landingsområder. Store vandhazarder og klogt placerede bunkere sørger dog for, at du skal holde koncentrationen på hele runden. Taurusbjergene kan ses i det fjerne, og de lokale vilde dyr tilføjer endnu et twist. Par 5 hullet nummer 13 er et klassisk risk/reward hul med vand op langs højre side, der beskytter greenen. En bane, der ikke skal undervurderes og en fantastisk måde at forberede sig på PGA Sultan.

Sirene Belek Hotel Address:

Belek Turizm Merkezi No:18,
07500 Serik/Antalya – Tyrkiet

Titel

Go to Top