Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Gloria Golf resort

Alle pakker inkluderer All-inclusive og transfer (ikke fly)

Gloria Resort dækker over et stort område med bl.a. to fremragende hoteller, der adskiller sig i karakter, men begge er fremragende 5 stjernede baser til en golfferie.

Gloria Golf Hotel 5* er resortets hovedfokus med i alt 516 soveværelser, der består af en fremragende blanding af standard værelser, suiter og villaer. Alle moderne bekvemmeligheder er inkluderet i værelserne, inklusiv klimaanlæg, en privat altan eller terrasse, pengeskab, minibar, trådløs internetadgang og telefon. Beliggenheden er lige ved siden af ​​golfanlægget, så du kan bare rulle ud af sengen og videre til banerne.

Vil du forkæles, skal du besøge Thalasso Therapy Center i Gloria Verde Spa. Thalasso er især fokuseret på at forbedre kroppens cirkulation og uddrive de toksiner, der opbygges i hverdagen, så hvorfor ikke også forkæle sig med lidt afslapning under din golfferie?

Gæster er også velkomne til at bruge de forskellige pools, både udendørs og indendørs, det veludstyrede fitnesscenter og tennisbaner, samt andre faciliteter på de to andre Gloria hoteller, (de to komplekser er forbundet med gratis pendulkørsel).

Feriestedet Belek er også berømt for sine kilometerlange sublime sandstrande, som er et af kun 17 steder, hvor Caretta skildpadderne vælger at lægge deres æg.

Gloria Hotels & Resorts har et stort udvalg af restauranter, barer og endda en natklub i Gloria Serenity Resort.

Golfbaner

Gloria står i spidsen for den spektakulære fremspiring af Belek, som et blevet et hotspot for golfere fra hele verden, hovedsageligt på grund af dets to mesterskabsbaner Old Course og New Course, men også Verde Course som er et 9 hullers layout.

Old Course, som er Glorias ældste mesterskabsbane, har været vært for mere end 20 internationale mesterskaber for både professionelle og amatører, herunder for nylig Qualifying School for European Seniors Tour. Med sine naturlige træ forede fairways og vandhazarder, er en sand test af Championship Golf.

New Course blev færdig i 2005 og har gjort meget for at lette trafikken på Old Course og er i sig selv en fremragende test af golf, på en bane der strækker sig til 6.299 meter fra de bageste tees. New Course er også designet af franskmanden Gayon og giver en fantastisk udsigt over Taurusbjergene.

Verde Course er en fantastisk 9 hullers bane, som ligger ved siden af ​​Old Course og den er anlagt med to teesteder for hvert hul for at give følelsen af ​​et ægte 18 hullers layout. Fred og ro på den korte bane gør den god for begyndere, eller hvis du bare har lyst til en afslappet spadseretur.

Gloria Golf Resort Address:

Belek,
07506 Serik/Antalya – Tyrkiet

Titel

Go to Top