Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Le Golf National-Novotel Saint Quentin

Pakke med 3 overnatninger, morgenbuffet og 2 runder golf på Albatros og Aigle Baner. For andre kombinationer kontakt os

Der er ingen tvivl om, at Novotel Saint Quentin Golf National er et fremragende 4 stjernet hotel, men det største salgsargument er utvivlsomt placeringen, som er lige ved siden af ​​Le Golf National anlægget. Efter at have været vært for Ryder Cup i 2018, med Thomas Bjørn i spidsen som kaptajn, så har Le Golf National cementeret sin position, som en af ​​de bedste golfanlæg i Europa. Det har for mange stået som værende en af de ypperste golfoplevelser.

Hotellet har to barer og tre restauranter, herunder en af dem som holder sent åbent til fordel for trætte tilbagevendende golfspillere. Der er to tennisbaner, en swimmingpool og et fitnesscenter og du kan også prøve kræfter med boule, petanque eller snooker.

Et fantastisk 4* hotel med 131 nyrenoverede værelser, kun få kilometer fra Versailles slottet og blot 30 minutters kørsel fra det centrale Paris. Dette nyrenoverede hotel er det perfekte sted for golfspillere, der ønsker at opleve Le Golf National.

Golfbaner

Albatros banen kom i det store rampelys da Europa vandt Ryder Cup i 2018 med Thomas Bjørn som kaptajn og den har siden været en af de helt store must-play europæiske golfbaner. Anlægget kan tilbyde to spektakulære baner, Albatros og Aigle.

Albatros er Le Golf Nationals midtpunkt og er den årlige vært for French Open siden 1991. Banen er designet af Hubert Chesneau og kan minde om mange af banerne i Florida, et strejf af Irland og en masse Frankrig. Banen er bygget i overensstemmelse med de mest moderne konstruktionsprincipper og har sluttet sig til listen over baner der har afholdt en Ryder Cup.

Aigle banen er anlæggets anden bane, og bestemt en mere tilgivende bane end den tilstødende Albatros bane. Aigle er kortere, 5.933 meter og synes mere sympatisk for den gennemsnitlige spiller. Som på Albatros, så findes der en del krævende rough, men til gengæld ikke så mange vandhazarder og bunkers. Banen står naturligvis lige så skarp som Albatros men for den gennemsnitlige golfer, vil dette være en noget mere behagelig oplevelse.

Le Golf National Address:

2 Avenue du Golf,
78280 Guyancourt,
Frankrig

Titel

Go to Top