Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Chateau des Vigiers Le Relais

Alle pakker inkluderer morgenmad og fri golf på golf dage.

Chateau Des Vigiers 4* er en særlig golfferiedestination, gemt væk i det sydvestlige Frankrigs Aquitaine-region i Dordogne-dalen. Gæster kan vælge mellem en række forskellige indkvarteringsmuligheder, som alle udstråler den traditionelle og karakteristiske charme i ejendommens omgivelser. Vælg opholdet i slottet fra det 16. århundrede, eller vælg et af de fantastiske Relais værelser, der ligger ved siden af ​​1. tee.

Det historiske slot, der dominerer landskabet, blev fuldstændig restaureret i 1991. De cirka 50 værelser er traditionelle og luksuriøse med mange tidstypiske funktioner, der blot tilføjer charme og klasse. Relais des Vigiers blev åbnet i foråret 2008, med yderligere 40 deluxe-værelser og suiter. Alle værelser er fremragende indrettede og har den perfekte balance mellem traditionel charme og moderne bekvemmelighed. Ikke overraskende, at Chateau Des Vigiers i mange år, har været blandt de mest eftertragtede og eksklusive destinationer i Frankrig.

Det berømte Maria Galland Spa i Paris har været inspirationen da man byggede wellness komplekset på Chateau Des Vigiers, hvor de tre luksuriøse behandlingsrum suppleres med sauna, jacuzzi, dampbad, udendørs swimmingpool og et veludstyret fitnesscenter.

Chateau Des Vigiers producerer stadig fremragende tørre hvide, røde, rose og søde vine, mens regionens navne som St. Emilion, Sauternes og Medoc bestemt ikke bør gå glip af.

Den 1. stjernede gourmet restaurant Les Fresques er det gastronomiske højdepunkt på Vigiers, hvor foie gras og and er blandt Dordogne specialiteterne.

Golfbaner

De originale 18 huller på Chateau Des Vigiers blev designet af den kendte golfarkitekt Donald Steel og blev åbnet i 1991. Mens disse blev godt modtaget, ønskede golf besøgende en udvidelse, og nu findes der yderligere ni huller på anlægget.

Steel betragtes som en af ​​de mest subtile golfbane designere, og en der altid er taknemmelig og opmærksom på det lokale landskab. Som sådan tillod stål terrænet at diktere banens stil, og resultaterne er spektakulære. Banernes stand er altid upåklagelig, og der er gantanteret ikke mange steder, mere specielt end dette charmerende hjørne af Aquitaine, at nyde sin golfferie.

Vigiers har også en 6-hullers akademibane, der er perfekt til begyndere eller unge, et komplet øvelsesområde med driving range, pitching greens, bunkers, samt i chipping og putting green.

Chateau des Vigiers Address:

Lieu dit Le Vigier,
24240 Monestier
Frankrig

Titel

Go to Top