Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Golf du Medoc Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad.

I 2007 blev et 4-stjernet hotel tilføjet til de to eksisterende mesterskabsbaner og så opstod Golf du Medoc Resortet. Hotellet er ren luksus, der tilbyder yderst behagelig indkvartering i et afslappet og upåvirket miljø. Naturlige toner og enkel elegance er den dominerende indflydelse på hotellets stil, hvor du finder 79 rummelige soveværelser. Hvert værelse har satellit-tv, eget badeværelse, pengeskab, internetadgang og de bedste moderne faciliteter.

Mens du bor på Golf du Medoc har du en indlysende mulighed for at opleve den fascinerende vinproducerende region omkring Bordeaux og der er også en af grundene til at resortet i sin kort eksistens, allerede blevet et af de mest populære golf destinationer i Frankrig.

Hotellet har sin egen indendørs swimmingpool og et meget lækkert spa område. Ud over saunaen og dampbadet, kan du forkæle dig selv med en massage- eller zoneterapi behandling, eller mange andre specifikke terapier, skræddersyet til både mænd og kvinder.

Le Table du Médoc er hotellets kulinariske højdepunkt; den elegante restaurant har en raffineret menu, der understøttes af de fineste årgange fra Médoc regionen. Med udsigt over begge baner, så er klubhuset også stedet til et afslappet måltid eller en velfortjent drink, mens Salon Bar Bibliothèque er et godt mødested på hotellet.

Golfbaner

Chateaux banen er en krævende par 71 bane, der når den spilles fra de bageste tees, når op på 6.315 meter. Den amerikanske designer Bill Coore tog meget af sin erfaring fra UK og Irlands linksbaner, og fairways på Chateaux foret med lyng, tornblade og gyvel. Spillet udfordres ofte af de hårde Atlanterhavsbrise, hvilket gør banen til noget helt særligt. Banen har flere gange modtaget prisen som bedste golfbane i Frankrig ved World Golf Awards og stedet er rangeret som 8. bedste golfresort i Europa.

Den 6.219 meter lange bane Vignes, er Golf du Medocs anden bane, men den er bestemt ikke ringere. Designet af den canadiske Rod Whitman, er Vignes tydeligt anderledes i karakter end Chateaux banen, da den slynger sig igennem de tårnhøje fyrretræer gennem et landskab som er mere typisk for en parkbane. Par 5 hullerne er særligt udfordrende, og det mest strategiske ved Whitmans design, er hans strategiske placering af bunkerne, som skal navigeres ganske forsigtig.

Hvis du ikke er ude på en af de to baner, så tilbyder komplekset en driving range med 16 overdækkede pladser og op til 40 pladser på græs, hvis du bare vil slå nogle bolde.

Golf du Medoc Resort Address:

Chemin de Courmateau,
33290 Le Pian-Médoc,
Frankrig

Titel

Go to Top