Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Golf Hotel Valescure

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Golf Hotel de Valescure er en elegant og charmerende destination hvis man vil på golfferie i Frankrig, et lækkert tilflugtssted, der også er indenfor rækkevidde af de vigtigste kystbyer på Rivieraen.

Hotellet ligger mellem de imponerende røde Esterel bjerge og golfbanens frodige fairways og er hjemsted for 40 dobbeltværelser samt 20 suiter. Hotellets størrelse er lige tilpas, hverken for stor til at være upersonlig eller for lille til at være trængt.

På hvert værelse og suite finder man dejlige traditionelle møbler og inventar, ud over de sædvanlige faciliteter, der kræves af et godt hotel. Til genopladning af batterierne samt slippe væk fra hverdagens stress, er en golfferie på Golf Hotel de Valescure et enestående valg.

Væk fra golfbanen kan gæsterne benytte resortets tennisbaner og swimmingpool. Spisemuligheder inkluderer det afslappede Brasserie i klubhuset, mens den bedste mulighed om aftenen er Les Pins Parasol, som er serverer retter baseret på grundlaget for de berømte provencalske smagssanser.

Golfbaner

Banen Old Course Valescure blev grundlagt i 1895 og er den 5. ældste i Frankrig, og den er stadig en af ​​de mest attraktive i det sydlige Frankrig.

Banen måler kun 5.484 meter men Old Course Valescure er noget af en test i par 68, og vil selv for lavhandicappere være en udfordring. Layoutet ligner mange de traditionelle engelske parkbaner, men omgivelserne er naturligvis meget anderledes.

Smalle fairways, høj rough og nogle vanskelige vandhazarder er med til at gøre Valescure til et seriøst udfordring, men banens skønhed er, at det kan nydes af enhver besøgende golfspiller.

Golf Hotel Valescure Address:

55 Avenue Paul l’Hermite,
83700 Saint-Raphaël,
Frankrig

Titel

Go to Top