Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Hotel Golf Chateau de Chailly

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Chateau Chailly er en middelalderlig fæstning, der smagfuldt er omdannet til et renæssanceslot som nu tilbyder luksusophold til besøgende af den dejlige Bourgogne-region. Resortet kan tilbyde 45 værelser og suiter og er nu klassificeret som et nationalt monument. Værelserne er beliggende med udsigt over ejendommen, gårdene eller golfbanen og er indrettet og møbleret på den mest overdådige måde.

Stedet har fået et ry som værende et af de ypperste destinationer for et golfophold med en fantastisk harmoni mellem det traditionelle og de moderne faciliteter. Den udendørs swimmingpool er opvarmet i sommermånederne og er omgivet af en dejlig solterrasse. Slottet kan også tilbyde en tennisbane, tyrkisk bad og jacuzzi, mens du kan nyde billardrummet eller mountainbike på landejendom.

Armancon restauranten er en gourmetoplevelse, der bliver desto mere speciel ved udvælgelsen af ​​rødvinen, der opbevares i slotskælderen. Rubillon bistroen tilbyder fremragende spisning i et mere afslappet miljø, og Lion’s Bar er stedet for drinks før eller efter middagen.

Hvis du føler dig eventyrlysten, hvorfor ikke tage en tur i en af ​​varmluftballonen fra Chateaus grund eller tage en tur til en lokal burgunder vingård. Vinsmagning og madlavningskurser kan også arrangeres på stedet.

Golfbaner

Banen på 6.145 meter blev designet af Thierry Sprecher og Géry Watine – den franske PGA mester fra 1989 – og selvom det er relativt udfordrende, især fra de bageste tees, er det dominerende kendetegn ved Chailly den fantastiske naturlige skønhed i omgivelserne.

Hotel Golf Chateau de Chailly Address:

Allée du Château,
21320 Chailly-sur-Armançon,
Frankrig

Titel

Go to Top