Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Trump Turnberry a Luxury Collection Resort

Trump Turnberry a Luxury Collection Resort, en virkelig unik golf destination.Fra dit første besøg, vil du bemærke at der er noget karakteristisk ved Resortet./p>

Turnberry er et ikonisk vartegn på den spektakulære Ayrshire kystlinje og verdens oprindelige golf resort med over et århundrede af gæstfrihed og tradition. Det er et sted, hvor man vil opleve mesterskabsgolf, et prisbelønnet køkken, familieoplevelser og et afslappende spa venter dem./p>

En af de mest storslåede destinationer for golf ferier i Skotland, Trump Turnberry a Luxury Collection Resort er hjemsted for Ailsa: Vært for British  Open fire gange og konsekvent stemt som en af verdens bedste golfbaner med kuperede greens, huller langs havet….. dette er links golf som du sjældent oplever det.

Golfbaner

Ailsa: Ailsa på Trump Turnberry Resort har længe været rangeret som Storbritanniens nummer et golfbane af førende golf publikationer og er konsekvent regnet for en af verdens bedste. Som vært for British Open 4 gange er du sikker på at få en af verdens største golfoplevelser. Den sidste Open vinder var Stewart Cink i 1999 hvor han vandt over 59 årige Tom Watson i en play-off.

The Kintyre: The Kintyre på Trump Turnberry Resort er links golf når det er bedst. Kuperede greens, herlige fairways, storslåede huller langs havet og alle med en fantastisk udsigt over Kintyre, Arran, og den berømte Turnberry Lighthouse. Oplev en golf ferie som aldrig før og nyd at spille på denne unikke og udfordrende bane.

Trump Turnberry Resort Address:

Turnberry,
Girvan KA26 9LT
Scotland

Titel

Go to Top