Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Knightsbrook Hotel Spa & Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Tillæg på golf og ophold i weekender.

Det luksuriøse, familiedrevne Knightsbrook Hotel Spa and Golf Resort 4* tager gladeligt imod golfspillere, der rejser til den grønne ø. Her bor du i overdådige omgivelser med fantastisk golf og du får selvfølgelig en varm irsk velkomst, en ideel base for alle, der ønsker at udforske golf banerne i og omkring Dublin.

Gæster, der bor på Knightsbrook, kan nyde et fantastisk udvalg af 131 luksuriøse og stilfulde værelser, inklusive 12 suiter. Alle værelser er designet til at være et hjem væk fra hjemmet og har, ud over at være yderst komfortable, et stort udvalg af moderne bekvemmeligheder samt eget badeværelse. Fladskærms tv med satellitkanaler og bredbåndsinternetforbindelse er standard, og mange værelser har også deres egne private balkoner. Suiterne er perfekte for dem, der søger ekstra plads og komfort med ekstra faciliteter såsom større badeværelser og jacuzzi. Spaområdet River Spa kan også varmt anbefales til lidt afslapning.

Knightsbrook Hotel Spa and Golf Resort 4* kan prale af nogle af de allerbedste restauranter i Meath, hvilket betyder at spisning ikke kan være lettere. Gæsterne kan se frem til at prøve et stort udvalg af fantasifulde irske og internationale retter på Rococo Restaurant, The Terrace Lounge, Swifts Bar og Gulliver’s Lounge. Al mad er af højeste standard og kan nydes sammen med varm irsk gæstfrihed.

Golfbaner

Knightsbrook banen blev designet af ex Ryder Cup spilleren Christy O’Connor Junior og er hurtigt ved at blive en af ​​de mest populære layouts i og omkring Dublin. Når banen måler lidt over 6.583 meter fra backtee, så er banen bestemt lang nok til at udfordre de langtslående, mens et udvalg af tees gør det mere håndterbart for spillere med mindre erfaring. Bygget efter USGA specifikationer, så er banen i en fantastisk stand året rundt, og golfspilleren vil uden tvivl nyde den udfordring, som de bølgende fairways og vandhazarder giver. Ud over den fantastiske 18-hullers golfbane kan Knightsbrook også tilbyde gode øvelsesfaciliteter og en velassorteret proshop. Besøgende kan også skærpe deres færdigheder, før de går til første tee ved at booke en lektion hos den hjemmehørende PGA underviser.

Knightsbrook Hotel Spa & Golf Resort Address:

Dublin Rd, Iffernock,
Trim, Co. Meath, R14 XE97
Irland

Titel

Go to Top