Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

The Carnoustie Golf Hotel

The Carnoustie Golf Hotel tilbyder mange faciliteter, herunder 75 luksuriøse værelser med eget badeværelse og ti suiter med fantastisk udsigt over Championship banen, havet og byen Carnoustie. Omfattende spa og sundhedsfaciliteter inkluderer en stor opvarmet swimmingpool, sauna, spabad, dampbad og for de mere energiske et fuldt udstyret motionsareal.

Under opholdet på hotellet kan du følge i fodsporene på nogle af historiens største golfspillere og teste dig selv med en udfordrende runde på især inspirerende Carnoustie Championship golfbane som har været vært for The British Open ikke mindre end 7 gange, senest i 2007 hvor Padraig Harrington vandt. Herudover findes også Burnside & Buddon banerne.

Mange værelser har udsigt over 1999 og 2007 Open Championship golfbane eller Carnoustie Bay. Den prisbelønnede Dalhousie Restaurant byder på lækre retter med mange lokale skotske råvarer.

Golfbaner

Carnoustie består af tre baner, som alle er placeret i top 50 links baner i Storbritannien og Irland (Golf Digest juni 2011). Championship banen er for nylig (2012) er blevet udråbt som nummer 1 på Rolex Top 1000 baner i verden.

Championship banen har været vært 7 Open Championships, 1 Ladies Open og 1 Seniorer Open. Det er en ud af ​​de 3 baner, der anvendes til den årlige Dunhill Links turnering, de to andre er Kingsbarns og Old Course i St. Andrews. Generelt betragtes den som den sværeste af Open banerne men samtidig også den mest retfærdige. Carnoustie Championship bane har uden tvivl den sværeste afslutning man kan tænke sig i hele verden  og slutter man hvert af de sidste 4 huller med en boogie bør man være godt tilfreds med sit spil.

Burnside banen er lillebroderen og nærmer sig 100 år gammel. Det var her hvor Ben Hogan kvalificerede sig og senere vandt The Open i 1953.

The Carnoustie Golf Hotel Address:

Links Parade,
Carnoustie DD7 7JE
Scotland

Titel

Go to Top