Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Tulfarris Hotel & Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Tillæg på golf og ophold i weekender.

Tulfarris Hotel & Golf Resort 4* ligger kun 40 minutter fra Dublin ved foden af Wicklow bjergene og Blessington Lakes. Resortet har fået fantastiske anmeldelser fra både fagfolk og golf folket efter en omfattende renovering som kostede € 6 mio

På hvert af de 89 luksuriøse værelser finder de besøgende en elegant, moderne stil fremhævet af storslåede egetræsmøbler rig fløjl, samt stilfulde moderne badeværelser. Lækkert sengetøj, 26 “fladskærms-tv, kaffemaskine, pengeskabe, badekåber og WiFi-adgang, hvilket hjælper med at sikre enhver gæstes komplette komfort.

Gæsterne på Tulferris kan udforske de fantastiske naturlige omgivelser, herunder Blessington Lakes, med mange vandrestier at vælge imellem.

Aftensmaden kan indtages på Lime Tree Restaurant, der serverer en lækker menu, inspireret af de bedste lokale råvarer, hvorefter der kan slappes af med en drink eller en snack på hotellets Elk Bar.

Golfbaner

Der er ikke to huller på denne irske perle. Tulfarris banen er allerede anerkendt som en af ​​Irlands bedste baner, efter at den for nylig var vært for Irish Masters EuroPro Tour begivenheden i august 2019.

Tulfarris er en højt anerkendt bane, der matcher et ægte mesterskabs layout med lige så imponerende natur og naturlige omgivelser. Med tilføjelsen af ​​det fremragende hotel på stedet er Tulfarris et omfattende feriested, der giver muligheden for at nyde en magisk golfferie på den Grønne Ø.

Tulfarris Hotel & Golf Resort Address:

Blessington Lakes, Rathballylong,
Blessington, Co. Wicklow, W91 EE95,
Irland

Titel

Go to Top