Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

The Celtic Manor Resort

Celtic Manor Resort har to fantastiske hoteller: Det 5* Resort Hotel, og det 4* Manor House Hotel. Sammen med fem restauranter, to kursteder samt fitness klubber og et væld af fritidsaktiviteter for gæsterne, gør Celtic Manor til det perfekte sted at holde en golfferie.

Det 5 * Resort Hotel på Celtic Manor åbnede i 1999 med 330 fantastisk indrettede værelser der giver en følelse af tradition og luksus. I modsætning hertil blev Manor House Hotellet bygget længe før i det 19. århundrede. Hotellet med 70 værelser var engang et fødselshospital, og har traditionelt indrettede værelser beliggende i smukt designede landskab med masser af haver.

Som vært for Ryder Cup i 2010 og The Celtic Manor Welsh Open, tilbyder Celtic Manor Resort fremragende golf-faciliteter, herunder tre fantastiske mesterskabet golfbaner og to luksuriøse klubhuse.

Golfbaner

The Twenty Ten Course: Bygget specifikt til at hoste Ryder Cup 2010 og dermed den første bane bygget til dette formål og måler robuste 7493 meter fra back tees og par på 71.

The Roman Road Course: Den første af resortets baner som åbnede i 1995 og som siden er rangeret som en af de bedste indlandsbaner i Wales af Golf Monthly Magazine.

The Montgomerie Course: En spektakulær par 69 udfordring designet af den legendariske Colin Montgomerie som har brugt al sin Ryder Cup erfaring for at skabe disse mange spændende udfordringer.

The Celtic Manor Resort Address:

Coldra Woods, The Usk Valley,
Caerleon, Newport NP18 1HQ
Wales

Titel

Go to Top