Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

The Belfry Hotel & Resort

The Belfry Hotel & Resort er et fantastisk 4* Resort midt i 200 hektar af det smukke Warwickshire landskab. Ud over sine verdensberømte golf faciliteter, kan The Belfry Hotel & Resort prale af et bredt udvalg af værelser og restauranter, der vil sikre en golfferie af den højeste kvalitet.

Det verdenskendte Resort tilbyder 324 veludstyrede værelser. Standard værelser, superior værelser og suiter er alle tilgængelige for gæsterne, hvoraf mange har en fantastisk udsigt over golfbanerne og det omkringliggende landskab.

En række madoplevelser venter gæsterne på The Belfry. Nyd et glas champagne i Belfry Bar før de begiver dem hen til de traditionelle stege som serveres i The Atrium . For mange er de hjemlavede favoritter på Sams er et absolut must, mens Leisure Café tilbyder lettere, sundere snacks for dem der vil en tur i fitness eller spa. Hvis du ønsker at udvide din golf oplevelse til sent ud på natten er Bel-Air natklubken det perfekte sted efter en lang dag på banen.

Kendt for at have afholdt den prestigefyldte Ryder Cup turnering fire gange , The Belfry’s fantastiske golfbaner behøver næsten ingen introduktion. Brabazon banen og PGA National banen på The Belfry giver dig  chancen for at følge i fodsporene på golf ikoner, mens Derby Golf banen er et godt alternativ til de to andre baner.

Golfbaner

The Brabazon: Designet af Dave Thomas og Peter Alliss, de majestætiske fairways og lynhurtige greens danner rammen omkring den verdensberømt bane Brabazon, hvor nogle af golfen’s mest spændende dramaer har udspillet sig. En legende i ​​golfverdenen og det åndelige hjemsted for Ryder Cup, hvor nogle af verdens største spillere herunder Ballesteros, Woods og Faldo er blevet testet til det yderste af The Brabazon’s farefulde bunkers og søer. Oplev selv, spændingen ved denne bane.

PGA National: Med sit links layout, er denne mesterskab golfbane er en enestående udfordring takket være hårde og hurtige fairways, hurtigere og store åbne kuperede greens, mere alvorlige afløb og kæmpe bunkers. PGA National er hurtigt ved at blive en af ​​de bedste baner i England og har været vært 2 gange for European Tour. Anerkendt af PGA som en verdensklasse bane, dette er et must for golfspillere, der nyder kreativitet og shotmaking som kræves for at spille links golf.

The Derby: The Derby tilbyder golfspillere en sand test af golf på en parkbane. Med strategiske bunkers, flere vandhazarder og risk/reward huller, The Derby passer til spillere på alle niveauer. Banen kræver nøjagtighed lige fra 1. tee og intelligent course management.

The Belfry Hotel Address:

Lichfield Rd, Wishaw,
Sutton Coldfield B76 9PR,
England

Titel

Go to Top