Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Druids Glen Hotel & Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Tillæg på golf og ophold fredag til søndag.

Druids Glen Hotel & Golf Resort 5* åbnede i 2002 med stor anerkendelse, og omdømmet er kun blevet styrket siden starten og blev i 2205 kåret til årets europæiske golfresort. Det fremragende 5-stjernede hotel på Druids Glen ligger i de storslåede Wicklow Hills syd for Dublin, kun 45 minutter fra byens centrum og mindre end en time fra lufthavnen. Wicklow området er kendt som Garden of Ireland og er virkelig fantastisk, og som sådan kan resortet prale af smukke omgivelser.

De 145 rummelige værelser er designet til komfort og funktion og tilbyder alle nødvendighederne af et 5 stjernet hotel

Ud over de to fantastiske mesterskab golfbaner tilbyder resortet fremragende konferencemuligheder sammen med et prisvindende spa- og sundhedscenter med swimmingpool, jacuzzi, dampbad og sauna.

Der er flere spisemuligheder, som gæsterne kan vælge imellem. Spis i de stilfulde, luftige omgivelser på Hugo’s Restaurant, eller på Garden Rooms and Bar, som tilbyder en fantastisk udsigt over det berømte 13. hul på Druids Glen Golf Course eller på Woodstock House med sine fantastiske omgivelser ved 1. tee på Druids Glen.

Golfbaner

Druids Glen Course. Nyd roen i det mystiske Druids Glen med velplejede fairways omringet af høje træer, historiske vartegn, spektakulære vandhazarder og livlige blomsterbede overalt.

Denne berømte bane designet af Pat Ruddy & Tom Craddock, åbnede i 1995. Bare et år efter åbningen var Druids Glen vært for Irish Open i fire år i træk. Colin Montgomerie vandt to år i træk, efterfulgt af David Carter og Sergio Garcia som skød en 64 i sidste runde. Druids Glen har været vært for den prestigefyldte Seve Trophy, en halvårlig begivenhed mellem de førende turneringsspillere i Storbritannien og Irland og det kontinentale Europa.

Druids Heath Course. Der er få steder i verden, der indkapsler den sande ånd i golfspillet som Druids Heath, bjergene, havet og det bølgende irske landskab giver nogle fantastiske udsigter på hele din runde. Kan du kontrollere og styre dine slag og fantasi, så er du et godt fra dine konkurrenter.

Druids Heath banen er forholdsvis ung, men den har allerede vundet stor opmærksomhed fra golfere verden over. Blandingen af ​​hedelandskabet, park og links baner gør dette til en af ​​de mest spændende og innovative golfbaner, der er bygget i de senere år, og har kun cementeret Druids Glens ry som en af ​​de førende golfferie destinationer.

Druids Glen Hotel & Golf Resort Address:

Leabeg Upper, Newtown Mount Kennedy,
Co. Wicklow, A63 DW08,
Irland

Titel

Go to Top