Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Sheraton Fuerteventura Beach Golf & Spa Resort

Pakken inkluderer halvpension.

Sheraton Fuerteventura Beach Golf & Spa Resort er ideelt beliggende i et eksklusivt boligområde mod Atlanterhavet og omgivet af uberørte strande, en 18 hullers golfbane og kun få skridt fra shopping og underholdning. Øen har også et perfekt klima med en gennemsnitlig temperatur på 24 º C. Resortet byder på 266 store værelser på minimum 50 kvm i kanarisk stil, privat terrasse, en spektakulær udsigt over havet og Sheraton Sweet Sleeper Bed.

Uanset om du ønsker at slappe af eller dele kvalitetsoplevelser med familie eller venner, så er Sheraton Fuerteventura den perfekte destination for en uforglemmelig ferie i Fuerteventura.

Golfbaner

Fuerteventura golfbanen blander sig smukt i landskabet mens det falder blidt i retning af havet. Det er en klassisk par 72 bane med 10 par 4 huller, 4 par 5 huller og 4 par 3 huller. Banen er med palmer, vandfald og havudsigt. Golfbanen er designet af den berømte arkitekt Juan Caterineau, med mange træer og forskellige huller hvor du kan spille helt ud til vandkanten for et lille ekstra gys.

Der findes også en anden 18 hullers bane, Salinas Club, som kan udfordre dig lidt mere. Ofte bliver der også afholdt turneringer og man har særlig opmærksomhed på golf grupper med hensyn til leje af golfudstyr, buggies osv.

Pakken inluderer 4 runder på Fuerteventura Golf  + 1 på Salinas Golf og 1 adgang til Spa Hesperides.

Sheraton Fuerteventura Golf & Beach Address:

Av. de las Marismas n.1,
35610 Fuerteventura
Spanien

Titel

Go to Top