Hotel ★★★★★
Sheraton Fuerteventura

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★★

Sheraton Fuerteventura Beach Golf & Spa Resort

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Sheraton Fuerteventura Beach Golf & Spa Resort er ideelt beliggende i et eksklusivt boligområde mod Atlanterhavet og omgivet af uberørte strande, en 18 hullers golfbane og kun få skridt fra shopping og underholdning. Øen har også et perfekt klima med en gennemsnitlig temperatur på 24 º C. Resortet byder på 266 store værelser på minimum 50 kvm i kanarisk stil, privat terrasse, en spektakulær udsigt over havet og Sheraton Sweet Sleeper Bed.

Uanset om du ønsker at slappe af eller dele kvalitetsoplevelser med familie eller venner, så er Sheraton Fuerteventura den perfekte destination for en uforglemmelig ferie i Fuerteventura.

Golfbaner

Fuerteventura golfbanen blander sig smukt i landskabet mens det falder blidt i retning af havet. Det er en klassisk par 72 bane med 10 par 4 huller, 4 par 5 huller og 4 par 3 huller. Banen er med palmer, vandfald og havudsigt. Golfbanen er designet af den berømte arkitekt Juan Caterineau, med mange træer og forskellige huller hvor du kan spille helt ud til vandkanten for et lille ekstra gys.

Der findes også en anden 18 hullers bane, Salinas Club, som kan udfordre dig lidt mere. Ofte bliver der også afholdt turneringer og man har særlig opmærksomhed på golf grupper med hensyn til leje af golfudstyr, buggies osv.

Sheraton Fuerteventura Golf & Beach Address:

Av. de las Marismas n.1,
35610 Fuerteventura
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.