Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Hotel Alicante Golf

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Hotel Alicante er et 4 stjernet hotel og er beliggende i byen Alicante blot 800 meter fra San Juan stranden. Hotellet har 156 værelser med fremragende faciliteter og er bygget i en moderne, Middelhavs stil med store terrasser og lyse stuer.

Udendørs swimmingpool, hvor du kan spise og nyde den vidunderlige menu uden at skulle flytte fra bassinkanten. Der findes også en opvarmet indendørs swimmingpool, fitnessrum, paddle tennisbane, sundhed og skønhed center, hvor du kan nyde alle former for behandlinger og massage. Indeholder også en frisørsalon. Gratis offentlig udendørs parkeringsplads eller indendørs betalingsparkering samt alle de hotelydelser designet til at gøre dit ophold så behageligt og afslappende som muligt.

Golfbaner

Kendetegnet for banen er at der stort set er vand på alle huller, hvilket kan gøre det til en svær runde golf. Banen er forholdsvis flad og man kan se greenen på alle huller. Desuden har banen to helt specielle kendetegn: det første er en sø formet som et S (initialet for designeren) som omringer det 9. hul og det andet er Romerske ruiner på hul 14 som man er nødt til at slå over for at nå 14. green. Banen er par 72 med 6 par-3 huller, 6 par-4 huller og 6 par-5 huller.

Alicante Golf Hotel Address:

Carrer Escultor Jose Gutierrez 23,
03540 Alicante
Spanien

Titel

Go to Top