Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort

Pakkerne inkluderer ikke morgenmad.

La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort tilbyder helt nyrenoverede Vista Real lejligheder med 1 eller 2 soveværelser samt sovesofa i stuen til henholdsvis 2-4 eller 3-6 gæster. Alle lejligheder har en egen terrasse med udsigt til havet, golfbanen eller haverne.

Lejlighederne ligger spredt over flere bygninger og man får hurtig en følelse af afslapning og ro mange golfspillere søger. Med Links og Heathland banerne kun få hundrede meter fra lejlighederne og de kendte baner i San Roque og Sotogrande kun få minutter væk, er Vista Real lejlighederne er en fremragende base for din næste golfferie i Spanien.

Der er en svømmepøl placeret i kompleksets sammen med smukke haver og stranden er kun en kort gåtur hvor man også kan se Rock of Gibraltar. Indenfor 5 min. kørsel findes der bl.a. et supermarked, pizzeria, cafeteria og 2 restauranter.

Golfbaner

Links banen er den eneste links golfbane i det sydlige Spanien, 18 huller med en spektakulær udsigt over Middelhavet og Gibraltar. De mest spektakulære elementer pa banen er de naturlige klitter omkring hullerne og det altid nærværende hav.

Hos La Hacienda Alcaidesa er golf altid nærværende med sine 36 storslåede huller spredt ud over hele resortet. Udover den klassiske links bane, som har været flagskib siden 1992, blev der 2007 anlagt en ny bane som kaldes Heathland. Takket være Dave Thomas, den berømte golfbane designer, er disse baner klar til ethvert golf turnering. Begge baner er udfordrende at gå, så vi anbefaler en buggie og specielt på Heathland banen.

GRUPPE TILBUD

  • 5 overnatninger og 4 runder golf til 4.990 Kr
  • Golf på Heathlands og Links baner
  • Vista Real Lejlighed med 2 soveværelser
  • Priser pr. person ved 4 personer i Lejlighed
  • Gældende for ophold i perioden 15/10-15/11  2024 

La Hacienda Alcaidesa Golf Resort Address:

Avenida del Golf,
11315 San Roque-Cadiz
Spanien

Titel

Go to Top