Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

Lauro Golf

Alle pakker inkluderer morgenbuffet og fri golf.

Lauro Golf er et lejlighedskompleks bestående af 25 lejligheder i forskellige størrelser, 2 restauranter, et klubhus samt golfbane med 27 huller. Resortet ligger i et smukt bjergområde mellem 2 mindre byer, Alhaurin de La Torre og Alhaurin el Grande hvor man kan gøre sine indkøb eller besøge mange af de lokale restauranter. Selvom om det virker øde og stilheden præger aftenerne, er man kun 20 min. fra Malaga og 45 min. fra Marbella. Resortet og golfbanen er ejet af den samme familie og man lærer hurtigt de forskellige mennesker at kende i en dejlig uformel atmosfære.

Alle lejligheder er rummelige og komfortable, med to soveværelser, et fuldt udstyret køkken, to badeværelser, aircondition og parkering. Resortet har 27 huller hvor du kan spille forskellige kombinationer af de tre 9-hullers baner. Et par minutters gang fra resortet finder du deres ridecenter, hvor du kan få en afslappende tur på hesteryg gennem bjergene, eller hvis du foretrækker mere aktive aktiviteter, du kan have det sjovt med nogle paddle tennis lektioner i hænderne på vores pagaj lærer Coco

På resortet findes to restauranter Mama Luchia og La Risa hvor du finder både spanske og italienske retter og en rigtig dejlig atmosfære.

Golfbaner

Klubben er beliggende i byen Alhaurín de la Torre, i Malaga og er en temmelig usædvanlig da hvert af hullerne er opkaldt efter en berømt tyrefægter. Banen ligger placeret 300 meter over havets overflade, så det har en fantastisk udsigt og et mildt klima.

Banen’s layoute snor sig igennem det naturlige landskab, så vil du virkelig har brug for at koncentrere sig, hvis du ønsker at komme rundt med en god score, især hul 9. og 18. skal man passe på da greens er omgivet af vandhazarder. Kort sagt, er det en bane bedst velegnet til gode spillere men du er garanteret en uforglemmelig golfdag.

GRUPPE TILBUD

  • 5 overnatninger og fri golf til 3.900 Kr
  • Morgenbuffet
  • Fri golf på Lauro Golf banen 
  • Lejlighed med 2 soveværelser
  • Priser pr. person ved 4 personer i lejlighed
  • Gældende i perioden 2/9 – 6/10 2024

Lauro Golf Resort Address:

Ctra.Málaga a Coín A-404 Km.14,
29130 Alhaurín de la Torre-Málaga
Spanien

Titel

Go to Top