Lejligheder
The Residences La Sella – Long Stay

Pris:

Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Lejligheder

The Residences La Sella – Long Stay

28 overnatninger og 16 runder golf.

La Sella Golf Resort & Spa er en sjælden perle på den solbeskinnede Costa Blanca kyst og samtidig et af de mest luksuriøse resort i Alicante regionen. Det ligger mindre end 10 minutter i bil fra Denia og Javea, der støder op til en af de bedste golfbaner i Valencia regionen og er omgivet af ren natur og det smukke landskab langs Montgó Naturpark. Resortet ligger cirka 60 minutters kørsel fra de internationale lufthavne i Alicante eller Valencia.

Uanset om det drejer sig om forretning eller fritid, tilbyder La Sella Golf Resort & Spa førsteklasses service og indkvartering. En spa i verdensklasse med de nyeste behandlinger og et fitness-center for den samlede trivsel. Resortet er med sin 27-hullers golfbane et paradis for golfspillere, der søger efter en balance mellem skønhed og udfordring. Aktiviteter vrimler her med alt fra flamenco, ridning og vinsmagning, til kapsejladser, strand sport samt lokale seværdigheder. Der er et udvalg af restauranter og barer, 24 timers adgang til fitnessrum, spillehal , børneklub, gratis wifi, gaveshop med regionale produkter, 3 forskellige restauranter, lobbybar og lounge, Jazz & Blues Bar og sidst men ikke mindst en stor udendørs swimmingpool med bar.

Golfbaner

La Sella er designet af Spanien’s dobbelte Master’s vinder José Maria Olazábal i 1991. De 27 huller er en fornøjelse at spille året rundt og banen har ry for altid at være i tip top stand. Hullerne er brede og varierede og banen ligger i et beskyttet område. Selvom Europas bedste golfspillere har spillet banen gør designet det en fornøjelse for golfspillere i alle handcicap kan spille banen.

Denia La Sella Golf Resort & Spa Hotel Address:

Partida Alquería Ferrando s/n,
03749 Denia
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.