Hotel ★★★★
Elba Sara Beach & Golf Resort

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★

Elba Sara Beach & Golf Resort

Alle pakker inkluderer halvpension.

På det fire-stjernede Elba Sara Beach & Golf Resort finder du sol, strand og golf på ethvert tidspunkt af året til din ferie med familien, venner eller som et par. Der er en endeløs række af aktiviteter for børn; Børneklub med entertainere på forskellige sprog, særlige børnemenuer, forbeholdt børns spiseplads, børn eneste pulje, sport og anden underholdning.

Hotellet er også meget tæt på den første 18-hullers golfbane på øen og Fuerteventura Golf Club. Der er masser af ting at se og gøre, mens du holder ferie her, med masser af attraktioner på og udenfor resortet for hele familien, voksne, grupper og børn.

Golfbaner

Fuerteventura Golf golfbanen som blander sig smukt i landskabet mens det falder blidt i retning af havet. Det er en klassisk par 72 bane med 10 par 4 huller, 4 par 5 huller og 4 par 3 huller.Golfbanen er designet af den berømte arkitekt Juan Caterineau, med mange træer og forskellige huller hvor du kan spille helt ud til vandkanten for et lille ekstra gys.

Der findes også en anden 18 hullers bane, Salinas Club, som kan udfordre dig lidt mere. Ofte bliver der også afholdt turneringer og man har særlig opmærksomhed på golf grupper med hensyn til leje af golfudstyr, buggies osv.

Elba Sara Beach & Golf Resort Address:

Av. de las Marismas 7,
35610 Castillo Caleta de Fuste-Fuerteventura
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.