Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Terraverda at Emporda Golf

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Tillæg for golf i weekenden.

Tæt på de historiske og smukke landsbyer Pals og Peratallada, byder Emporda Golf Resort dem velkommen i hjertet af Costa Brava. Den tilstødende Emporda golfbane er en udfordrende, men naturskønt bane. Nyd en runde golf på en af de to 18 -hullers golfbaner, hvor af den ene ligger blandt klitter og søer og den anden bugter sig gennem en granskov.

Alle de stilfulde værelser på dette hotellet har WiFi og en balkon med en vidunderlig udsigt over bjergene eller golfbanen. Start dagen med en morgenbuffet i restauranten med udsigt over golfbanen.

Gå en tur gennem de smukke haver og værdsæt naturen omkring hotellet, køl af med en dukkert i den forfriskende udendørs swimmingpool eller kør 15 minutter til nogle af de bedste strande i Costa Brava, som f.eks. Aiquablava , Callela og Llafranch. Eller måske en omgang træning i fitnesscentret eller forkæl dig selv med en luksuriøs skønhedsbehandling i hotellets spa.

Golfbaner

Banen på Empordà Golf består af 36 huller fordelt på to 18-hullers baner, Links og Forest. De blev designet af Robert Von Hagge, der med succes integrerede en links-stil bane med store søer, klitter og omfattende bunkers i et Middelhavs landskab med tætte og velholdte fyrreskove og brede fairways. Den usædvanlige skønhed i naturlige omgivelser i Baix Empordà, i hjertet af Costa Brava har kun gjort oplevelsen bedre.

Terraverda at Emporda Golf Address:

Ctra. de Torroella de Montgrí a Palafrugell,
17257 Gualta-Gerona
Spanien

Titel

Go to Top