Hotel ★★★★
Montenmedio Golf & Country Club

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★

Montenmedio Golf & Country Club

Alle pakker inkluderer morgenmad og fri golf.

Hotel Hacienda Montenmedio ligger i landlige omgivelser men med alle bekvemmeligheder af ethvert andet hotel i byen med 24 dobbeltværelser og 3 Junior Suites. Hotellet var tidligere en landejendom hvor man dyrkede den omkringliggende jord men er idag blevet til det spektakulære Montenmedio Dehesa. Det har en privilegeret beliggenhed omgivet af natur, ideelt til afslapning eller en runde golf.

Bygningen, et gammelt andalusisk landsted med stor skønhed hvor de rummelige værelser er dekoreret med raffineret kunstnerisk smag. Beliggenheden er 60 km fra provinsens hovedstad, Cadiz og 10 minutter fra den maleriske by Vejer de la Frontera. Desuden kun 15 minutter til stranden i El Palmar og andre fantastiske strande som Zahara.

Montenmedio golfbanen (6260 meter, 18 huller, par 72) er unik og forskellig fra de fleste andre spanske baner. Her er du i landlige omgivelser uden huse og med udsigt over Atlanterhavet.

Golfbaner

Montenmedio golfbanen (6260 meter, 18 huller, par 72) er unik og forskellig de fleste spanske baner. På banen ser man ingen huse og man omgivet af skov, vilde oliventræer, egetræer og fyrretræer. Montenmedio tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet, den “hvide” landsbyer Vejer, Benalup, Medina og også over den afrikanske kyst Tanger og Espartel. At spille 18 huller er altid sjovt og overraskende: hjorte, kaniner, ænder og andre dyr ledsager spilleren på sin vej gennem banen.

Montenmedio Golf & Country Club Address:

N-340 – Km 42,5,
11150 Vejer de la Frontera-Cadiz
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Go to Top