Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

SO/ Sotogrande Spa & Golf Resort

Alle pakker inkluderer halvpension og buggies til golf runderne.

Dette unikke resort nyder det privilegium at være beliggende indenfor de misundelsesværdige omgivelser af Sotogrande Hills. Hotellet har 152 værelser og 36 Suites som alle indeholder de nyeste faciliteter og er indrettet enkelt, men elegant. Hvert værelse har en privat terrasse, hvorfra man kan nyde de smukke haver eller panoramaudsigt over golfbanen og Middelhavet.

Der er fem fantastiske golfbaner i det omkringliggende område, så du er forkælet mht. valg af kvalitetsbaner. Der er 4 restauranter og 26,910 kvm spa og fitness område i resortet.

Du har også mulighed for at nyde de mange sportslige aktiviteter, der tilbydes i Sotogrande, herunder to strand klubber, tennis, windsurfing undervisning og et ridecenter.

Golfbaner

Almenara banen består af 27 huller, så du kan nyde op til tre forskellige 18-hullers kombinationer, alle på par 72. Fairways slingrer sig blandt usædvanligt smukke naturlandskaber, med to store søer omgivet af fyrretræer og kork egetræer. Banen er designet af den berømte Dave Thomas og udgør en udfordring for selv de mest erfarne golfspillere.

La Reserva Golf Club er et storslået etablissement som byder på en ekspansiv 18-hullers bane designet af Cabell Robinson, samt et spektakulær klubhus. Golfbanen åbnede i august 2003 og er allerede betragtet som en af ​​de bedste baner i Europa.

SO/ Sotogrande Spa & Golf Resort Address:

Avenida Almenara s/n,
11360 Sotogrande
Spanien

Titel

Go to Top