Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Sevilla Green Suites

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Tillæg for ophold og golf i weekenden

Sevilla Green Suites 4* er et eksklusivt hotel fuldt udstyret for at tilfredsstille ethvert ønske fra sine gæster. Det er det eneste hotel i Sevilla, der ligger ved siden af ​​Real Club Sevilla Golf, en af ​​de bedste golfbaner i Spanien. De tilbyder store rummelige deluxe værelser samt junior suites med opholdsstue med sofa, stole, spisebord, samt et køkken og en terrasse eller balkon. På Sevilla Green Suites kan du nyde en perfekt kombination af Sevillas historiske og turistmæssige tilbud og golf.

Slip dig løs i Sevilla, en kort taxatur på 15 min. og besøg det historiske centrum med stemningen og dens befolkningen. Besøg de berømte steder i byen så som katedralen, Archivo de Indias, Real Alcázar de Sevilla, Torre del Oro og Guadalquivir floden, Museum of Fine Arts, samt de mest populære gader og kvarterer, såsom Santa Cruz eller Triana.

Nyd Real Club Sevilla Golf, mens du bor på Sevilla Green Suites, en bane med 18 huller som er åben 363 dage om året. Real Club Sevilla Golf skiller sig ud ved at være en af ​​de spanske golfbaner, der har været vært for European Tour turneringer som Sevilla Open, World Cup, Spanish Open og Andalucia Open i 2009.

Golfbaner

Banen er designet af Jose Maria Olazabal, og måler 6.529 meter og er en par 72 bane. Den har et velbalanceret layout, der kan rumme alle golfspillere, både amatører og professionelle. Klubben tilbyder også en driving range, to putting green områder og en chipping green. I 2008, 2010 og 2012 var banen vært for Spanish Open og i 2009 Andalusia Open. Nyligt rangeret i Top 5 i Spanien af ​​det prestigefyldte blad Golf Digest.

Hotellet samarbejde også med Real Club Pineda, Club Zaudín og Hato Verde Club de Golf

Pakke med 4 overnatninger: 3 x Real Club Sevilla Golf

Hotel Sevilla Green Suites Address:

Albatros 2A Urb.Condequinto,
41500 Alcalá de Guadaíra – Sevilla
Spanien

Titel

Go to Top