Hotel ★★★★
Hotel Sevilla Green Suites

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★

Sevilla Green Suites

Alle pakker inkluderer continental morgenmad.

Tillæg for ophold fredag og lørdag, og for golf lørdag og søndag.

Sevilla Green Suites 4* er et eksklusivt hotel fuldt udstyret til at tilfredsstille ethvert ønske fra sine gæster. Det er det eneste hotel i Sevilla, der ligger ved siden af ​​en af ​​de bedste golfbaner i Spanien, Real Club Sevilla Golf. Det tilbyder rummelige deluxe værelser med opholdsstue med sofa, stole, spisebord og tv, samt et køkken og en terrasse eller balkon. På Sevilla Green Suites kan du nyde en perfekt kombination mellem Sevillas historiske og turistmæssige indhold og golf.

Slip dig løs i Sevilla, en kort taxatur på 15 min. og besøg det historiske centrum med stemningen og dens befolkningen. Besøg de berømte steder i vores by som katedralen, Archivo de Indias, Real Alcázar de Sevilla, Torre del Oro og Guadalquivir-floden, Museum of Fine Arts samt de mest populære gader og firkanter, såsom kvarteret Santa Cruz eller Triana.

Nyd golfbanen mens du bor på Sevilla Green Suites i en domstol på 18 huller åbnet 363 dage om året, hvor niveauet vedligeholdelse og service mod kunder er uniques. Real Club Sevilla Golf skelner sig selv ved at være en af ​​de spanske golfbaner, der er vært for de fleste turneringer af den europæiske golftur som Sevilla Open, World Cup, Spanish Open og Andalucia Open i 2009.

Golfbaner

Banen er designet af Jose Maria Olazabal, og måler 6.529 meter og er en par 72 bane. Den har et velbalanceret layout, der kan rumme alle golfspillere, både amatører og professionelle. Klubben tilbyder også et driving range, to putting green områder og en Chipping Green. I 2008, 2010 og 2012 var banen vært for Spanish Open og i 2009 Andalusia Open. Nyligt rangeret i Top 5 i Spanien af ​​det prestigefyldte blad Golf Digest.

Hotel Sevilla Green Suites Address:

Albatros 2A Urb.Condequinto,
41500 Alcalá de Guadaíra – Sevilla
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.