Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

Manilva Sun & Dona Julia – Long Stay

28 overnatninger og 15 runder golf på Dona Julia Golf, inkl.buggy.

Manilva Sun Apartments ligger i byen La Duquesa, som er en del af Manilva kommunen og kun 1 kilometer fra La Duquesa strand, hvor du bl.a. Finder strandrestauranten Chiringuito Malibu som er åben året rundt, undtagen december. Der er cirka 1 times kørsel fra Malaga lufthavn og ligger mellem Estepona og Sotogrande. Komplekset består af 126 lejligheder af varierende størrelser med op til 3 soveværelser. På resortet findes et cafeteria/bar, minimarked, swimmingpool, 24 timers reception, gratis kælderparkering med elevator til lejligheden samt en trackman simulator. Lejlighederne har fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn , mikroovn, badeværelse, kombineret stue/spisestue samt terrasse og aircondition/varme. Inkluderet er også gratis wifi, satellit-tv med golfkanaler og ugentlig rengøring, samt udskiftning af håndklæder og sengetøj.

Golfbaner

Doña Julia Golf: Golfklubben ligger kun 10 minutters kørsel fra lejlighederne i nabokommunen Casares, der støder op til Manilva og kun få meter fra havet og bjergene, hvor du kan nyde en panoramaudsigt over bjergkæden Sierra Bermeja og Ronda.

Banen er en par 71, designet af Antonio Garrido, tidligere European Tour spiller og velanset golfbane designer. Den måler 6.020 meter fra de bageste tees og her finder du nogle af de største greens, hvoraf nogle er mere end 1.000 m2. De første 9 er de sværeste med smalle fairways med træer og en del vandhazarder, mens de afsluttende 9 huller er mere tilgivende, mens man får nogle fantastiske udsigter over den berømte kystlinje.

Manilva Sun Apartments Address:

Camino de Pedraza, s/n (Urbanización Duquesa Hills,
29691 Manilva-Málaga
Spanien

$(document).ready(function(){ $(".pricetitlecustomization").html("Document-ready was called!"); });

Titel

Go to Top