Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Melia Villaitana

Alle pakker inkluderer morgenbuffet og buggie på Poniente Banen.

30 minutter fra Alicante ligger Meliá Villaitana Hotel placeret mellem 2 golfbaner designet af Nicklaus Design med en vidunderlig udsigt over Gran Bahía bugte på Costa Blanca kysten. De 25 separate bygninger repræsenterer den unikke arkitektoniske stil, de maleriske pladser og historiske hjørner af regionen, hvilket gør hotellet til en unik oplevelse for både fritids- og forretningsrejsende. Samlet skaber dette en oplevelse af eksklusivitet, komfort og service

Hotellet har 2 golfbaner, 5.000 m2 udendørs swimmingpools, en bred vifte af spisemuligheder, 2 tennisbaner og 6 paddle tennisbaner, udendørs legeplads, miniklub, kunstig strand og et fremragende udstyret Spa & wellness-center med 13 behandlingsrum, termiske pools, fitnesscenter og afslapningsrum. Hotellet tilbyder også et 6.000 m2 stort kongrescenter med 17 mødelokaler som er ideelle til enhver form for konference eller event.

Golfbaner

En Championship par 72 bane med et karakteristisk Nicklaus design, i amerikansk stil med smalle fairways, udsøgte greens og er mere end 6.612 meter i længden og en fantastisk udsigt over Middelhavet og Sierra de Finestrat. Banen er spektakulær med en mesterligt design, hvor placeringen af bunkers langs fairways gør det til en konstant udfordring men spilbar for spillere på alle niveauer. Da den ikke er placeret i byen kan du nyde golfrunden i helt naturlige omgivelser med konstant udsigt over havet og bjergene. Desuden findes der Poniente banen som er en par 62 bane på 3.858 meter med par 3 og 4 huller.

Melia Villaitana Hotel Address:

Avda.Alcalde Eduardo Zaplana 7,
03502 Benidorm
Spanien

Titel

Go to Top