Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Hotel Saratoga

Alle pakker inkluderer morgenmad

Hotel Saratoga ligger i centrum af Palma de Mallorca og ligger kun 5 minutters gang fra museet for moderne kunst, havnen og Palmas domkirke. Det ligger desuden blot 60 m fra det eksklusive butiksstrøg Jaime III. På tagetagen finder man bl.a. en pool med smuk udsigt over by og hotellet er for nyligt blevet renoveret og har gratis wi-fi overalt.

De rummelige og elegante værelser har alle fladskærms-tv med satellitkanaler samt aircondition til om sommeren og opvarmning om vinteren. De fleste af værelserne har egen balkon.

Du kan benytte swimmingpoolen på tagterrassen med fantastisk udsigt til havnen i Palma og Bellver Slottet eller nyde en stille stund i de 2 andre poolområder som findes i stueetagen hvor den ene er opvarmet om vinteren. I samme område finder du fitnesslokalet og spaen hvor du kan slappe af mens du får massage og andre spabehandlinger.

Det er ikke noget problem at medbringe bil, da der er privat parkeringskælder på overnatningsstedet. Brugen af den skal dog forudbestilles med et tillægsgebyr og afhænger af tilgængelighed.

Golfbaner

Golf Son Vida: Banen er den ældste golfbane på øen Mallorca, som oprindeligt åbnede for spil i 1964. Det er en af de mere traditionelle baner på Mallorca med brede fairways, der er omkranset af mange forskellige og smukke træer, herunder palme, fyr og mandel. Banen er let for øjet, med fabelagtige bjerg- og havudsigter og er bestemt en favorit blandt almindelige golf rejsende til Mallorca. En legende blandt spillere fra hele Europa, der har været vært for European Tour-begivenheder i 1990’erne. Banen er en par 71, der måler 5.601 meter fra de bagerste tees.

Golf Son Quint: Banen er den nyeste tilføjelse af de 3 baner på Arabella Golf and Spa Resort og den blev indviet i 2007. Den er designet af Kurt Rossknecht og Ramon Espinosa. Den åbne bane tilskynder et aggressivt spil og er en nydelse for både begyndere og entusiaster. Vi tror på, at du især vil nyde hul 8 og 17, hvorfra du vil nyde en spektakulær udsigt over Palma. Men ikke før du har kæmpet for din par på det lange par 3 hul 12, hvor du også kan vælge at slå rundt om den store sø på højre side. Banen er en par 71 der måler 5.750 meter fra de bageste tees.

Golf Son Muntaner: Et ekstraordinært design, greens med uendelige udfordringer og omhyggelig samt detaljeret vedligeholdelse, gør at spille denne bane er et must for golfspillere, der besøger vores ø. Den eneste golfbane på De Baleariske Øer, der er med i det prestigefyldte netværk af europæiske tour destinationer.
Golfbanen blev åbnet i 2000 og designet af den ansete designer Kurt Rossknecht. Fra de bageste tees er banen virkelig lang men der er selvfølgelig forskellige teesteder, der passer til mange forskellige handicaps. Vært for Mallorca Golf Open 2022. Banen er en par 72 og måler 6.305 fra de bageste tees

Hotel Saratoga Address:

Pg. de Mallorca, 6, Centre,
07012 Palma-Islas Baleares
Spanien

Titel

Go to Top