Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Torremirona Relais Hotel Golf & Spa

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Tillæg for ophold lørdag.

Torremirona Relais Hotel Golf & Spa er et feriested beliggende i Navata (Girona-Costa Brava-Spanien), i midten af smuk natur og landskab. Det består af et hotel, lejligheder, restauranter, en golfbane med 18 huller, et boligområde plus en spa og flere sportsfaciliteter.

Det 4 Torremirona Relais Hotel Golf & Spa ligger ved 1. tee af og tilbyder alle de moderne bekvemmeligheder forventet af et førsteklasses hotel. Det har 48 værelser og junior suites dekoreret med stor detalje, en rummelig lobby med en fantastisk udsigt over Pyrenæerne og golfbanen, haver, terrasser, pool, restaurant og har alt hvad du behøver for at nyde et behageligt og eksklusivt ophold.

Golfbaner

Torremirona er anlagt i et smukt landskab tæt på byen Figueres. De udfordrende greens og blide bølgende fairways på denne første klasses bane er vedligeholdt året rundt. Du vil også være i stand til at nyde en fantastiske udsigt over Pyrenæerne, mens der besluttes hvilket jern der skal bruges til det næste slag. Dette vil være en golfoplevelse, som man sent glemmer.

Torremirona Golf & Spa Hotel Address:

Carretera N-260 Km 46,
17744 Navata-Gerona
Spanien

Titel

Go to Top