Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

La Costa Beach & Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenbuffet. Tillæg for golf fredag, søndag og lørdag.

La Costa Beach & Golf Resort er pertfekt til en golfferie, hvor man ikke kun kan drage fordel af stranden, hotellet og dets faciliteter, men også Golf Platja de Pals, som er en af de fineste golfbaner i regionen.

Resortet er fordelt med 66 dobbeltværelser og 54 juniorsuiter, som alle er specielt designet til at tilbyde maksimal komfort og bekvemmelighed. Indretning og møblering er smagfuld og moderne, og er komplet med et pengeskab, klimaanlæg, minibar, satellit-tv og gratis high- speed trådløs internetadgang.

Gæsterne på La Costa har gratis adgang til vandgymnastik og fitness områderne. Man kan bruge tennis og padletennis banerne, eller læne dig tilbage og blive forkælet hos frisøren, skønhed- og massagecenteret. Den korte afstand til stranden giver rig mulighed for et stort udvalg af vandsport, herunder windsurfing og sejlads.

La Costa Restauranten er et fremragende spisested kendt for sit kreative middelhavskøkken. Greens Restaurant er den mere uformelle mulighed for et måltid i løbet af dagen, mens Radio Liberty Beach Club er en afslappet bar og spisested på strandpromenaden. La Costa 3 barer afspejler den atmosfære, der gør det speciel, læn dig tilbage med en cocktail i Havana bar, Mojito Bar eller Tropical efter en lang dag i solen eller på golfbanen.

Golfbaner

Banen er 6.222 m lang med et typisk britisk design og fuld af gamle fyrretræer. Bygget i 1966 er det den ældste golfbane på Costa Brava, designet til lange slag som kræver stor nøjagtighed. De første huller er ikke alt for lange, men fordi de er omgivet af fyrretræer og strategisk placerede bunkers, bliver du nødt til at spille med stor nøjagtighed for at komme ind på green. Beliggende i rolige omgivelser, tæt på havet. Golf Platja de Pals anses for at være en af de mest prestigefyldte baner i Spanien.

La Costa Golf & Beach Resort Address:

Playa de Pals, Avinguda dels Arenals de Mar 3,
17256 Pals-Gerona
Spanien

Titel

Go to Top