Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Elba Palace Golf & Vital Hotel

Alle pakker inkluderer halvpension.

Elba Palace Golf & Vital Hotel er en sand fornøjelse for sanserne: et luksus 5 stjernet golfhotel, en golfbane med en fantastisk havudsigt, havet’s brise og skønheden i at være på en ø, hvor den gennemsnitlige temperatur er 23 grader hele året rundt.

Elba Palace Golf & Vital Hotel på Fuerteventura er et overdådig golfhotel med golfpakker der passer til alle. En ideel måde at nyde din fritid i fred samt dyrke sporten som du elsker, golf.

Golfbanen er designet af den berømte arkitekt Juan Caterineau, med mange træer og forskellige huller som tvinger dig til at spille lige til vandkanten for at f[ den bedste score. En autentisk udfordring for enhver golf entusiast.

Golfbaner

Elba Palace Golf har sin egen golfbane Fuerteventura Golfclub midt i det skønne Fuerteventura landskab, langs Atlanterhavet. I området omkring klubhuset, findes en driving range til 50 personer, 800 kvm stor putting green og indspils green. Der er også forskellige golfklinikker til rådighed med hvor pro’erne hjælper dig til at forbedre dit spil.

Par 72 banen er lavet med palmer, vandfald og havudsigt. Golfbanen er designet af den berømte arkitekt Juan Caterineau, med mange træer og forskellige huller hvor du kan spille helt ud til vandkanten for et lille ekstra gys.

Pakken inluderer 4 runder på Fuerteventura Golf  + 1 på Salinas Golf, 2 adgang til hotel relax area og 1 adgang til Spa Hesperides (Sheraton).

Elba Palace Golf & Vital Hotel Address:

Calle del Golf 1,
35610 Antigua-Fuerteventura
Spanien

Titel

Go to Top