Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Fairplay Golf & Spa Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Resortet ligger i et af de mest attraktive områder af Europa, det sydlige Andalusien, i hjertet af provinsen Cádiz og kun et par kilometer fra Gibraltar, og meget tæt på nogle af bedste strande på den spanske  atlanterhavs kyst. Et magisk sted i et naturligt miljø. Fairplay Golf & Spa Resort er et fantastisk 5* hotel, designet i en typisk andalusisk stil, hvor man spadserer gennem stejle, smalle gader mens man nyder med den smukke udsigt.

Resortet tilbyder en 18 hul golfbane der betragtes som en af ​​de mest attraktive i Andalusien, og et spa anerkendt med internationalt for sine faciliteter og behandlinger. Derudover har Fairplay Golf & Spa Resort forskellige restauranter, hvor man kan få alt fra den bedste lokale gastronomi til de fineste internationale retter.

Golfbaner

Den renoverede golfbane, par 73, er omringet af en uforlignelig skøn natur. De 18 huller og træningsområdet er omgivet af en imponerende middelhavs vegetation, der hovedsagelig består af olivenlunde, korktræer, fyrretræer

Banen har en spektakulær udsigt over den velkendte La Laguna de la Janda og Alcornocales Natural Park, en af ​​de mest attraktive skove i Europa. Receptionen og proshoppen er skabt for at give kunderne en smag for den seneste trend i mode, fodtøj, golfudstyr og tilbehør.

Ved 7 overnatninger pakke inkl. 3 runder på Fairplay + 2 runder på Montenmedio bane.

Fairplay Golf & Spa Resort Address:

Calle la Torre, 80,
11190 Benalup-Casas Viejas -Cadiz
Spanien

Titel

Go to Top