Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Hotel Boutique Alicante

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Hotel Boutique Alicante ligger i hjertet af Alicante, i gamle bydel lige midt i centrum, og foran domkirken Sct. Nicolas og ved foden af Santa Barbara slottet. Du er kun et stenkast fra nogle af de bedste restauranter i Spanien, inklusiv Nou Manolin, Monastrell, Piripi, Taberna del Gourmet og El Portal. Bygningen, hvor hotellet ligger i, er et gammelt palads fra det 17. århundrede, og er det eneste ”only adults” hotel i Alicante. Hotelområdet er fuld af liv, og i gåafstand til mange  restauranter, barer, cafeer, butikker, Mercado Central markedet, marinaen, Santa Bárbara slottet, og Postiguet stranden.

Hotel Boutique Alicante er et helt specielt boutique hotel, hvor man først og fremmest oplever en afslappende atmosfære med uovertruffen service. Alle værelser er helt unikke og forskellige, og på superior værelserne, har man en altan til gaden hvor man kan sidde og nyde et glas vin eller en øl. Hotellet består af 17 værelser fordelt på tre etager. Alle vinduer er desuden lydisoleret, så man ikke hører meget fra det ellers pulserende liv i gaderne. Privat parkering kan arrangeres cirka 50 meter fra hotellet.

Hotellet tilbyder golf på Font del Llop og Alenda Golf banerne, som ligger 25 minutters kørsel.

Golfbaner

Font del Llop golfbane er en 18-hullers golfbane, par 72 som måler 5864 meter fra gul tee, af amerikansk design og skotsk layout, som kan være en udfordring men også en fornøjelse for spillere på alle niveauer. Banen er smukt integreret i en dal med naturlige vandløb og en lille flod, der forbinder fem mindre søer. Dette gør disse 18 huller til en fantastisk undskyldning for at nyde friluften og have det sjovt sammen med andre venner. Banen ligger 25 minutters kørsel fra hotellet.

Alenda Golfbane er designet og bygget af Roland Favrat. Banen blev færdiggjort i oktober 1999 og dækker 49 hektar jord med 18 huller, par 72 og 5888 meter i længden fra gul tee. Da man designede banen, var det med den respekt for det naturlige layout og områdets naturlige vegetation, Desuden findes der et fremragende oplyst træningsområde med driving range indspils- og puttegreen. Banen ligger 25 minutters kørsel fra hotellet.

Hotel Boutique Alicante Address:

Calle Miguel Soler 22,
32002 Alicante
Spanien

Titel

Go to Top