Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

The K Club

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Tillæg på ophold i weekender.

K Club resortet har længe haft sin position blandt de fineste golf resorter i hele Irland, men i slutningen af ​​2006 blev det niveau hævet til verdenskendt, da Ryder Cup kom til byen. Siden da har golf fans fra hele verden fundet ud af, at det er et af ​​de fineste golf resorts i hele Europa.

Med to fantastiske mesterskabs golfbaner, femstjernet luksus og en fantastisk beliggenhed, kun 30 minutter fra Dublin, er The K Club et must for enhver golfspiller, der begiver sig ud på en irsk golfferie. For dem, der nyder en udfordring, er Palmer North Course fra back tees, regnet af mange som det sværeste layout i hele Irland.

Oplevelsen på The K Club er virkelig 5-stjernet hele vejen rundt, og som med de fantastiske golfbaner, er hotellets kvalitet og luksus uovertruffen. Omgivelserne er lige så spektakulære, da hotellet ligger midt i 550 hektar af fantastisk skov. Besøgende på The K Club kan prøve de muligheder, som godset og dets omgivelser tilbyder, herunder fremragende fluefiskeri, ridning, lerdueskydning, gåture og cykling. Komplekset har også en 16 meter swimmingpool, vandstråle massage, jacuzzi, sauna og dampbad.

Barton Restaurant er en overdådig spisestue, der tilbyder det fineste i fransk køkken. Andre restauranter inkluderer Legends, The K Thai, The Straffan Inn, The Barton, The Henry Lounge og selvfølgelig flere barer.

Golfbaner

Palmer North Course.- I slutningen af ​​2006 blev denne bane, som den første i Irland, vært for Ryder Cup og for Europas rekordstore sejr. Det er en championship bane på over 6.675 meter fra back tees og mange kommentatorer har beskrevet banen som en af de sværeste parklandsbaner i Irland og som en af de bedste omkring Dublin.

Palmer har formået at manipulere de eksisterende modne træer og vandhazarder og har skabt en storslået test for golfspillere af alle handicaps. Banen har været vært for The European Open ikke mindre end 11 gange.

Palmer South Course.- Palmer South ligger lige ved siden af og er en ekstravagant skabelse, separeret fra Palmer North Course af floden Liffey, der løber lige igennem til Dublin. Layoutet kan karakteriseres som en kombineret park- og linksbane, hvor meget jord er blevet flyttet for at skabe klit lignende landskab i forbindelse med ​​fairways.

Oplevelsen af vand, på Palmer Syd, kommer primært fra de 14 hektar vand, der er skåret uf af landskabet, hvilket gør det ret vigtigt at fylde baggen med golfbolde før man slår ud. Signatur hullet er nummer 7, et monter par 5, der måler 554 meter med masser af vandhazarder.

The K Club Address:

Straffan, Co. Kildare, W23 YX53,
Irland

Titel

Go to Top