Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★★

Marriott Praia D’El Rey

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Med solskin året rundt, to links mesterskabs golfbaner, luksus indkvartering, service i verdensklasse og et væld af oplevelser, sætter Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort en ny standard for excellence indenfor Golf & Beach Resorts. Resortet er beliggende langs en smuk sandstrand, mindre end en times kørsel fra Lissabon og perfekt integreret i et område med beskyttet natur og midt imellem frodige fairways og den rå fantastiske havudsigt.

Forestil dig luksusværelser, fantastisk mad, personlig service og den bløde rumlen fra havet. Du er nu på Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort. Hotellet tilbyder 177 deluxe-værelser (35m2), 12 værelser med en fantastisk havudsigt, 8 suiter og juniorsuiter samt 1 Presidential Suite.

Golfbaner

Praia D’ El Rey sammen med den nyanlagte West Cliffs er velsagtens nogle af ​​de mest fantastiske golfbaner i Europa. Midt blandt store fyrreskove og bølgende klitter og en spektakulær udsigt over Atlanterhavet og Berlengas øerne.

Praia DÉl Rey banen er designet af den berømte amerikanske golf arkitekt Cabell B. Robinson og blev indviet den 14. juni 1997. Dybe bunkers, bølgende greens og sandede klitter står i skarp kontrast til de frodige fairways, hvilket gør det til en komplet golf udfordring. West Cliffs er nyanlagt og designet af Cynthia Dye og spået en stor fremtid.

Praia D’ El Rey er kåret som en af de bedste golfbaner i Europa af Golf World Magazine og er en af ​​Portugals største golf destinationer for både private og sponsorerede arrangementer.

Pakker inkluderer golf på Praia D’El Rey og West Cliffs, ekstra 9 huller efter hver runde og transfer til golfbanerne.

Praia del Rey Golf & Beach Resort Address:

Av. Dona Inês de Castro n°1,
2510-451 Vale de Janelas
Portugal

Titel

Go to Top